ОВЕН (21.03 – 19.04)Стремите се към делови и лични промени,

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Стремите се към делови и лични промени,
Коментари Харесай

Хороскоп за 30 април – 6 май от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Стремите се към настоятелен и персонални промени, само че с цел да се случат, в този момент заложете на взаимоотношението с близки и познати. За Томина неделя не се съмнявайте, че обичаните ще ви поддържат за всичко. В понеделник бързате в работа, умората ще е огромна, във вторник ще изникнат и още спънки за превъзмогване. Овните да успокоят темпото в сряда, ще притеглят съидейници. Избягвайте разногласия, колкото и да са положителни концепциите ви – околни ви разкриват професионални секрети, улесняват ви със препоръки и Гергьовден ще ви радва с окрилящи партньорства...
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Период за пътища, поправки, изследвания, запознанства. Телците да не поемат повече задания, в сравнение с могат да изпълнят сами, от събота до вторник има риск чак да се преуморят. А и от понеделник до петък сте много сериозни към близките, някои разногласия може да отхвърлен готовите да ви оказват помощ. В сряда мнозина съумяват да балансират деловите партньорства, да се държат настрани от сътрудници и познати, които подклаждат интриги, спорове. На Гергьовден ще сте уверени в поддръжка на авторитетни хора, бързо са оценили качествата ви.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Томина неделя ви изпълва с сила и хъс за кариера, облаги, достижения. В понеделник Близнаците да изяснят значимите моменти в тактиката си, а не да спорят с близки. И най-хубави хрумвания да имате, нужни са неизменност и такт за реализацията, не диктат. Сряда и четвъртък демонстрират: за редица задания би трябвало да желаете услуги, за работата по други е редно да се дистанцирате от интриги и завистници. Някои ги провокират със самохвалството си. Ала до Гергьовден приключвате забавените задания, а сътрудниците ще ви имат по-голямо доверие.
РАК (21.06 – 21.07)
Пълни сте със сили и хрумвания, не се съмнявайте, че ще постигнете задачата си. През уикенда Раците може да изискат подпомагане от близки, само че скоро ще намерят по-влиятелна протекция. В понеделник обновете проекта си, денят е изтощителен. Във вторник търсете сътрудници, вашата непримиримост ще ги окуражи. Все отново бъдете тактични, гъвкави. Не е нужно да изтъквате приноса си в сряда или да предизвиквате разправии в четвъртък. Петък ще ви изненада с неясноти, няма да ви откажат от започнатото. В любовта постъпвате по най-правилния метод.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този уикенд обрисува пътища, запознанства, събиране на информация за каузи. Лъвовете да бъдат бдителни, има риск от вреди, нежелателен процес в връзки. Не се впускайте в случки и не обещавайте доста, а при разплащане бъдете повече от прецизни. Понеделник е спокоен, до сряда може да отделите време и на домашни въпроси, рода. Даже да чувствате огромен прилив на сили, пазете се от разногласия, бързо се изострят и ще ви лишат от скъпа поддръжка. В четвъртък тичате по задания на началник, изтощителен е и петък, не си го изкарвайте на близки.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
През уикенда към момента нe говорeте доста за деловите си хрумвания, надали ще ви схванат и поддържат. От понеделник Девите ще задействат проект за промени, нека са умерени, благоразумни. Вторник-сряда им оферират всякакви шансове, да не се хвърлят ту самоуверено напред, ту към остарели ангажименти, триумфът е въпрос на трезва оценка. Избягвайте разправии, в този момент е значимо да сплотявате екипа, а не да стартирате безкрайни разногласия. На Гергьовден цялото ви внимание дано бъде за дома и близки, влюбените да изяснят за себе си какво чакат от своята връзка.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Динамичен интервал, само че вие няма да се поколебаете с кои задания да се хванете. През уикенда Везните да заобикалят разногласия. В понеделник ще упорствате по концепциите си, някои се усещат недооценени от близките. От вторник до петък последователно ще се отдръпнете в най-тесния си кръг, би трябвало да се концентрирайте в работа, да преодолеете, и то отрано, пречките, да изпипате начинанията си до последния подробност. За Гергьовден сте поставили всичко на място, има на какво да се радвате. Балансирате връзките си, удовлетворени сте от любовния си избор...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Периодът е изпълнен с компликации и празнични мотиви, нека сте по-гъвкави, с цел да отделите изпълнимо от неизпълнимо за момента. От уикенда Скорпионите ще отдъхват – още няма условия за реализиране на някои хрумвания, понеделник обрисува и каузи за привършване. Във вторник-сряда ще разграничавате тематиката работа от контактите по купони, дискретни сте за своята, а да ви се ожалват от компликации не ви се нрави. В четвъртък упорствате по тежки задачи, води ви огромна упоритост. Петък е за път и нови срещи, откривате шансове за кариера.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Сега използвайте да се видите с близки и познати дори да предпочитате да отдъхвате в по-малка компания, единствено с обичан. Важно е Стрелците да укрепят връзките си с много хора, а и да пресеят откровени доброжелатели от ласкатели и интриганти. В понеделник показвате огромни упоритости, във вторник проблемите ви карат да анализирате работата и да загърбите своите остарели дефекти... В сряда изпипвате всяка задача в елементи, помощ за близките пък ще роди мощни съюзи. Избягвайте разногласия, шефът постоянно има право, а и тези, които обичате.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
На Светла събота е добре да си дадете най-малко малко отдих, а вие поемате нови и нови задължения към сътрудници, познати и близки, чувствате се длъжни всекиму да помогнете. Е, не загърбвайте и проекта за своето развиване. Козирозите да не споделят хрумвания за инициативи в понеделник, едни зависят от шефовете си, втори занапред ще градят съдействие с близките. Трудът ви заслужава почитание, само че уредете правни и финансови въпроси, с цел да си спестите спор в идващите дни. Услугите са скъпи за другите, още по-ценно е да им предавате опита си.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Помислете за споразумяване на административни и финансови неща, с цел да бъдат по-хармонични съюзите ви. Понеделник мами Водолеите с много настоятелен шансове, вторник е забързан, а има въпроси за изследване. Не ви се ще сътрудници и познати да ви засенчват, та ще хвърлите доста старания за превъзмогване на пречките, но не говорете какво ви костват триумфите. В четвъртък си поемете мирис, погрижете се за тонуса, Гергьовден носи куп нови задания. Обвързаните би трябвало да огледат и оживят връзките си, влюбените да проучват по какъв начин минава първата среща.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Периодът изисква повече самообладание, дилемите не са лесни, а за момента не трябва да се надявате на помощ от сътрудници, познати, рода. Рибите да се съсредоточат в делата, въпреки че от понеделник кроят още проекти за инициативи. Скоро ще си намерите съдружници, сътрудници, а и каквито и спънки да зародят в сряда, ще се справите. Обаче гледайте напрежението да не се придвижва с разправии в по-тесния ви кръг, непотребни са. Гергьовден успокоява нещата: професионалното ви име чудесно работи за вас. Отделете време за ободряване на връзката си...
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР