ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни са много динамични, до понеделник

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни са много динамични, до понеделник
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 – 8 април от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Следващите дни са доста динамични, до понеделник обмислете какви тъкмо ограничавания би трябвало да спазвате в длъжностен и персонален проект. Навярно едни Овни ще откажат предложения за софра, втори дано се преценяват с капризите на близки и познати за развлечения. Вторник ви радва с високи резултати в делата, само че и напъните ви са огромни. В сряда се стремите към промени, обаче се включвайте в планове на сътрудници, другари, силата ви зарежда забавни партньорства, до петък ще стабилизирате перспективни съюзи, допълват ви добре в работата.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Седемдневието изисква подчертана нерешителност, а много от знака се увличат в обещания за инициативи, за услуги, от събота до вторник по този начин несъмнено ще си докарат и претоварване. И като прибавим и че Телците изпипват всичко, което заловен, по-разумно е в понеделник да си търсят съдружници, в сряда да се върнат към някои остарели проекти, ангажименти. Други хрумвания отлагате, виждате подводните камъни пред реализацията им, в четвъртък не можете да ги преодолеете дори с помощ. В петък сте удовлетворени от приходи, въпреки че няма да харчите с лека ръка.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През интервала постоянно ви се ще да оставате уединено с грижите си, във вторник и петък предпочитате независими задания за работа. Близнаците да не отиват в крайности, близките са подготвени да оказват помощ при спънки, само че откакто видят по какъв начин те хвърлят доста сила в начинанията. В понеделник не бързайте да ловите изгоди от изяви, след това търсете услуги и откровени другари. Сряда и четвъртък носят благоприятни условия за повече другарство, позволяват значими въпроси за кариера, приходи. Някои ще убедят и обичан да поеме задължения, на каквито държат.
РАК (21.06 – 21.07)
Тези дни не са най-спокойни, само че вие разчитате на помощ от рода и другари, а и ще съумеете да извършите от пречките в работата шансове за изява и издигане. През уикенда Раците задълбочено да проучват обстановката и дейностите си, в понеделник доста прецизно би трябвало да уреждат административни и финансови въпроси. Вторник е по-уморителен, не се мъчете да борите напрежението с купони. В сряда има да доизяснявате куп елементи, избягвайте разправии, от четвъртък ще ви е нужна необятна поддръжка. Ще я имате, без да разкривате последващи проекти.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Доста динамичен интервал, само че хубавото е, че салдото за всичко е у самите вас. През уикенда Лъвовете имат куп задължения, май и остарели обещания идват на дневен ред. В понеделник-вторник изпъкват ненадейни шансове, приемате ги непретенциозно и работите усърдно, а в случай че някой има потребност от помощ – не щадите сили. В сряда не се поддавайте на огромните упоритости за кариера, имате принос в екипа, но самомнението ви може да подразни. В четвъртък-петък пораждат съществени спънки, вие печелите с рационална тактика и далновидни настоятелен хрумвания.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
За 7-дневието кроите амбициозни проекти за изява и облаги, май би трябвало да си наложите ограничавания най-малко до вторник и съществено да анализирате за кои хрумвания има условия. От понеделник до четвъртък Девите да се огледат за сътрудници, да съобразят програмата си с тях освен за отмора, а и в часовете за работа. Някои са по-критични към харчовете, дано да пестят сили и време, другояче в сряда-петък дребни несполуки ще ги изнервят, може да стартират разправии с околните си. Преценявайте тъкмо, вместо да вините другиго за своите неточности.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Това 7-дневие идва с доста мотиви за другарство с родственици и другари, нищо чудно да желаете помощ, да изяснявате връзки с най-близки. През уикенда Везните да се пазят от разногласия, в понеделник да се готвят за тежки задания, а напъните им може да останат бе самопризнание. Не бързайте с тези заключения, вторник носи ненадейни шансове и в сряда-четвъртък отново ще би трябвало да се осланяте на препоръки и подпомагане. Петък е великодушен на положителни резултати, трудът ви не е бил безрезултатен, време е за отдих и усмиряване на страсти, справили сте се с пречките.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Това 7-дневие е с напрежение, шансът – променлив. Скорпионите да се мъчат думите им да не се разминават с каузи, по този начин подсигуряват и положителни партньорства, и сериозен принос в инициативи. В понеделник май не сте удовлетворени от оценките на околни, във вторник – от прихода си или от изискванията за реализация на хрумвания. Спокойно, в сряда и четвъртък изяснявате обстоятелствата, планирате стъпки, търсите поддръжка. В петък ще упорствате в директната работа, само че замисли ще прокарвате с доста такт, по този начин притегляте благосклонности и почитатели, престижът ви пораства.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Динамичен, постоянно и по-емоционален интервал, пестете време, сили и усеща още от събота. В понеделник Стрелците се устремяват към запознанства и дружба, във вторник енергичността може да ги подлъже да влошат връзки с близки. В сряда си изберете дали да се отдръпнете от сътрудници, познати и рода, или да влезете в по-остри разногласия. В четвъртък и петък успокоявате нещата, притегляте сътрудници, съдружници, съидейници. Някои израстват в работата с помощта на настойник, да се пазят от всяко двуличие в персоналните връзки.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Периодът е пъстър с спънки и мотиви за спор, наложете си много по-строга прочувствена дисциплинираност. С персонални проблеми може да се оправяте по-нататък. От събота до четвъртък група Козирози следва да бъдат очебийно сдържани към обкръжението си, пораждат съществени компликации. В понеделник някои са по-приказливи, дано да подхванат остарели задания и обещания, във вторник-сряда ще проличи какъв брой работа ги чака и какъв брой рискови може да са прибързаните и неточните решения. Май сте подценили някои неясноти, а и препоръки за икономисване.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Седемдневието е с напрежение, само че сполучливо, от събота упорствате в потребление и на минимален късмет в работата. Понеделник ще накара Водолеите да последват желанията на близки за отдих, многообразие. За мнозина от вторник до петък основната цел е повишение на приходите, с положителни съдружници могат да реализират повече. В сряда обаче не слушайте всеки съвет, има ласкатели, те може да ви отклонят от деловите задания, поради които оставяте на по-заден проект домашни. Четвъртък е изтощителен, в петък си осигурете пространство за разбори, отдих.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Кроите куп настоятелен и персонални проекти от дълго време, пречки през интервала ще ви покажат: би трябвало да измененията нещо. От събота до понеделник Рибите оказват помощ на близки и сътрудници да се оправят с техни грижи, печелят доверие, любов. До вторник-сряда си налагате още по-строга линия на държание, не разкривате бъдещи планове, само че вършиме точна тактика. До петък ще уредите финансови и административни въпроси. Някои мрънкат поради спънки, не се поддавайте на мрачните настройки, ще се справите с компликациите, ще постигнете своята цел.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР