ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневието е спокойно, вероятно сте постигнали целите

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневието е спокойно, вероятно сте постигнали целите
Коментари Харесай

Хороскоп за 26 февруари – 4 март от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Седемдневието е умерено, евентуално сте постигнали задачите си и сте склонни да се включите в инициативи на сътрудници, познати до началото на март. Това не значи, че Овните ще имат малко работа или ще не помнят амбициозни проекти. Натовареният понеделник ще ви подскаже какъв брой е значимо да притегляте по-добри помощници, в сряда ще печелите околни с хрумвания, в четвъртък към този момент може да оформите и писмено новите партньорства. Стари ангажименти също носят плод. В персоналния живот се радвате на неща, които другите намират елементарни.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
На Задушница и Месни заговезни избягвайте спор с близки, надали ще решите проблеми с прибързаност. Телците кипят от сила, понеделник им отваря още благоприятни условия за изява, с неспокойствие може да си докарат неточности, вреди. А и не е зле да бъдете по-грижовни към здравето си, изключително в случай че скоро ви чакат път и събиране на информация. В четвъртък и петък се обрисува повече другарство, не допускайте неблагодарни хора да ви се качват на главата. Важи и за деца и внуци. Влюбените не подценяват отговорностите си, близките ги следят.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За вас интервалът е под напрежение, изненадват ви нежелани събития. През уикенда Близнаците ще се мъчат сами да преодолеят проблемите, а е по-добре да желаят подпомагане от близки, ще се окуражат взаимно. Друг въпрос, че от понеделник няма да споделяте грижи и безредици, и то настоятелен. Във вторник си направете проект за деяние, можете да се справите с многочислени задания и с противен процес. В сряда ще видите първи резултати от напъните, след това обединявате сътрудници и познати към концепциите си, не ги съдете прекомерно строго поради неточности...
РАК (21.06 – 21.07)
Седемдневието изкушава с амбициозни цели, само че едва ли ще получите на мига поддръжка от близки, познати. През уикенда Раците може да тръгнат на път или да търсят делова информация. Понеделник ще подсети да не се изтъквате пред сътрудници и шефове, във вторник не забравяйте обещания да помагате на околни в работата им. Имате куп мотиви за другарство при започване на март, само че особено в четвъртък си дайте повече отдих, анализирайте сериозно обстоятелствата и мислете по какъв начин да се впишете в проектите на авторитетни хора, с цел да тръгне добре и вашият.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Периодът изисква изострено внимание в работа и при споразумяване на най-лични неща. Лъвовете да разчитат на интуицията си, в напрегнатите моменти ще им бъде незаместим консултант. През уикенда избягвайте разногласия с домашни, важи изключително за дамите. В края на февруари си дайте повече отдих, погрижете се за тонуса си, дилемите ви са бол и в случай че разчитате на услуги, не ще бъдат от близки. В сряда предлагайте доста тактично хрумвания, в идващите дни ще си извоювате облаги и служебни позиции, само че и много ще би трябвало да помагате на свои сътрудници.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Последните дни на февруари май ви изненадват с нежелани събития, запазете успокоение и не се изтъквайте доста напред в екип, пред близки. От началото на работната седмица Девите по-дискретно и търпеливо ще търсят поддръжка от авторитетни хора, вторник предлага шансове за споразумяване на служебни въпроси. Вие не забравяйте финансовите и административните, след това на тях ще градите нови партньорства. В четвъртък актуализирате проекта си за изява, предвидете и привършване на просрочени отговорности. В персонални неща залагате на откровеност.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този уикенд е изтощителен, отдъхнете, погрижете се за укрепването си. Везните да бъдат спокойни, ще намерят сигурна поддръжка за затрудняващите ги каузи, в края на февруари евентуално ще разчитат основно на родственици или другари. Баба Марта ви носи напрежение и разправии, бъдете откровени и... най-тактични. Ще съберете помощници, които в действителност държат на вашето партньорство, и ще откриете дискретно ключа към сполучливи изяви. Това е значимо за превъзмогване на рисковете в петък. В любовта - шанс, обаче щастието се гради с самообладание.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Периодът е белязан от предпочитание да действате сами, само че дали по този начин настоятелен и персонални проблеми ще ви подминат?... От уикенда Скорпионите дефинират обстановката като несъответствуваща за своите хрумвания и инициативи. В понеделник-вторник търсете услуги и помощници, не трябва да се нагърбвате с тежък товар, а се грижете за тонизиране. Сряда ще покаже: изчакването ви е икономисало куп спънки, нека се поучите от грешките на по-припрени в службата. Четвъртък и петък са положителни, сякаш изгубеното време се отплаща с резултати. Сега не говорете за любовта си...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Вашите настоятелен хрумвания са чудесни, само че обстановката не е благотворна за соловите ви изяви, ще търсите съдружници. Е, Стрелците сериозно да оглеждат и изискванията, и кандидатурите, уикендът откроява егоистичните ползи на околни. Краят на февруари ви опълчва даже на авторитетни хора, май не ви се желае да оставате в ничия сянка. В сряда заложете на съдействие, има с кого да се допълвате и подкрепяте за позитивни служебни промени. В петък ще бъдете удовлетворени от резултати и доход, помислете за отпуск, споразумяване на персонални неща.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Периодът е изнервящ, пречките през уикенда са бол, близките раздразнителни. Козирозите да спестят разногласия, другите не одобряват истината им. В понеделник търсете опция за партньорство, обаче не налагайте мнение. Във вторник вършиме настоятелен проекти и... не карате сътрудници и близки да работят като вас. В сряда ще се преценявате с по-влиятелните, само че без чинопоклонство. За твърдоглав труд са четвъртък и петък, взирате се във всеки подробност и по този начин не ще допускате неточности. Май ще оцените отначало и някои хора, не били толкоз безотговорни...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Влизате в 7-дневието с огромни настоятелен упоритости, май би трябвало да ги променяте съгласно обстановката. На финала на февруари Водолеите ще ловят ненадейните шансове за изява и партньорство, може да дойдат и по линия на заниманието им. От Баба Марта се обрисуват кахъри, при едни са поради приходи, при други поради спънки в работата и неразбирателства с сътрудници. Държите на дисциплината и в четвъртък уреждайте тъкмо служебни и административни неща, другояче все ще се изненадвате от някой проблем. И не бъдете толкоз сериозни към обичания.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Най-важното в този момент е партньорството с близките. Е, от уикенда Рибите може да не се усещат оценени в работа, разпореждат им все рутинни задания, би трябвало да се преценяват с проекта на началствата. От началото на март редица ваши хрумвания ще пробият, трудолюбието ви е възхитително, проявявате такт и хрисимост. В четвъртък уреждайте прецизно административни и финансови неща, някои се издигат в службата, подчинените им би трябвало да ги следват с цялостно доверие. Ще спечелите любов от околни в под напрежение миг. В любовта – забележителна естетика.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР