ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневие на шанс за изява и печалби,

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневие на шанс за изява и печалби,
Коментари Харесай

Хороскоп за 10 – 16 октомври от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Седемдневие на късмет за изява и облаги, по-прозорливите ще извлекат от това изгода и в дълготраен проект. През уикенда много Овни не споделят и с близки своите замисли и персонални безредици, само че от понеделник до петък идват поръчения от шефове и предложения от познати, свързани с пътешестване, перспективна активност, огромна организаторска отговорност. Първо ще подцените спънки, след това ще се мобилизирате и ще изясните нещата, от сряда с еластичност ще прокарвате хрумвания. Не се месете в непознати разпри, само че в случай че ви желаят помощ, отзовете се по-сърдечно.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът изисква да поддържате умерено движение, някои имат много проблеми с обичани. Телците да обясняват търпеливо и толерантно нещата, в случай че би трябвало – да простят и да не помнят. За втори паниките са в деловата сфера, стремят се към по-високи облаги от понеделник-вторник, дали всичките им упоритости са действителни? Трети влагат доста сила в каузи, а признанието за напъните се бави. Все отново на Петковден не припирайте за хрумвания и начинания. В петък ще спадне хъсът ви за работа, сътрудници и клиенти не се схващат, вие няма да им се месите.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Бъдете дискретни и по-предпазливи, през интервала попадате в някои нежелани обстановки дори с близки. Част от Близнаците не споделят персонални разочарования през уикенда, нужно им е време да премислят, да решат, а и да се опазят от някакво ощетяване. В понеделник проучвайте по-внимателно интересуващи ви въпроси, не сте наясно с елементи, хора. В сряда не налагайте хрумвания, колкото и да са хубави, четвъртък подсказва още компликации. Няма да се откажете от замисленото, само че дръжте на умереното движение, с цел да неутрализирате интриганти.
РАК (21.06 – 21.07)
Този уикенд носи куп мотиви за разногласия с близки, бъдете сдържани. Едно, тъй като Раците не трябва да утежняват връзките, второ, от другите отзиви може да се роди чудесна концепция за печеливши изяви. В понеделник сте подготвени да действате независимо, вторник е тежък, пречките съществени. В сряда прокарвайте мнението си тактично, с взаимни отстъпки, идващите дни откриват благоприятни условия за път, нови действия, перспективни партньорства. Ако сте се чувствали неразбрани в кръга си, една среща постепенно ще ви върне оптимизма.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Периодът изисква самообладание и самообладание от вас, въпреки че вътрешно може и да кипите. Лъвовете имат положителни хрумвания, само че това да не става мотив за разправии с околни и изключително с по-влиятелни хора. Понеделник ви струпва настоятелен задания, пречките ще ви уморят до вторник, само че в идващите дни ще се съвземате, нови шансове ви окуражават. Не бързайте с партньорства и изяви, биха били прекомерно натоварващи до петък. За мнозина по-важни са персоналните неща – започване на връзка, споразумяване на фамилни и битови въпроси, дамите излъчват успокоение.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Нелек интервал, въпреки че се стремите да осъществите от дълго време чертани настоятелен проекти. Само че в този момент група Деви не са тактични и отстъпчиви, през уикенда това ще сътвори грижи. В понеделник-вторник пречките са съществени, а вие ще следвате хрумвания на сътрудници, познати, в сряда пък ставате доста придирчиви и към най-дребни елементи. Така дали не пилеете част от силите си?... От четвъртък се съсредоточавате в задания, действате по-премерено и деликатно, притегляте положителни шансове. Ако някои имат персонални проблеми, да не бързат за решаването.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Седем дни, в които дилемите ви са бол, а вие помагате и на други да се оправят със свои. Сега Везните не се щадят, в действителност обичат работата и хармонията с сътрудници, познати, близки ги радва доста. Във вторник назряват и несъгласия, проверете грижливо причините си, има неразбираеми елементи. На Петковден ще си вършиме различен проект за деяние, няма за какво да се връщате към тогавашни хрумвания и ангажименти. Новите изискват такт и невзискателност, с цел да не пилеете уважението на своето обграждане в четвъртък-петък. В любовта внасяте отлично въодушевление.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Периодът ви предлага шансове за инициативи и приход, преценявайте тъкмо кои ви подхождат. Едни Скорпиони не се задоволяват единствено с изпълнителски функции през уикенда, втори пък се надяват да създадат кариера посредством услуги и връзки, жадуват за самопризнание. Понеделник и вторник са уморителни, внимавайте да не се подлъжете с лесни облаги, близките бързо ще разкрият некоректността ви, несъответствуващите партньорства. В четвъртък поемате част от дилемите на сътрудници, познати, коства си и да впрегнете уменията ви за процъфтяване на близки хора.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Силите ви се връщат през уикенда, на маса с другари ще ви е добре. Обаче в понеделник Стрелците ще мислят за нови сътрудници, пораждат различия със старите. Във вторник може да предпочетете самостоятелни инициативи, с цел да не делите облаги и да не простите остарели неточности, не сте доста склонни да отстъпите. Е, самичък боец не всеки път се оправя ОК, въпреки че си развързвате ръцете. В четвъртък изяснявате още елементи, ще уловите преимущество в хрумвания на сътрудници. Уредете финансови и административни неща и си спестете разправии след това...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
През уикенда сте надъхан да спорите с близки и познати, а е по-ефективно да деянията хрисимост, да подсказвате и на други в какво могат да сгрешат. В понеделник Козирозите ще събират още сведения по интересуващи ги бизнес тематики, няма да се връщат към остарели проекти и ангажименти. В сряда продължете с изясняване, работата върви съгласно напъните ви, та не прекалявайте с рецензия. После намалете движение, включете се в непознати начинания, опрете се на шефско въздействие. Ще е от изгода за изявата и прихода ви, щом намирате дебела сянка...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Не сте наясно с деловата обстановка. Водолеите да не се изкушават да отстъпват, остарели проекти и ангажименти не дават обещание огромен триумф. В понеделник ще усетите полъх за смяна, имате хрумвания в ресурс. Във вторник и сряда се възползвайте и от облаги, които ви носят инициативи на сътрудници, познати, можете да запазите характерност и в екипни каузи. След Петковден се откриват нови шансове, анализирайте ги грижливо, а при реализацията бъдете по-гъвкави. Укротете взискателността към избраника си, не сте съвършени... А и нали го обичате?
РИБИ (20.02 – 20.03)
Трудно 7-дневие, само че с такт и усърдие ще надмогнете пречките най-малко в делата. До понеделник Рибите да не чакат огромни триумфи и облаги, а упоритата им работа по рутинни или по-скромни проекти ще бъде възнаградена. От вторник до четвъртък се изкушавате от независими задания, много сте сериозни към близките, но би трябвало да заложите на съгласие, взаимопомощ. В петък си налагате по-строг режим, следва да отклоните предложения за ваучър, с цел да отдъхнете уместно, да се погрижите повече за възобновяване хармонията в любовта.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР