ОВЕН (21.03 – 19.04)През уикенда не сте съвсем наясно с

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)През уикенда не сте съвсем наясно с
Коментари Харесай

Хороскоп за 18 – 24 юни от Антония Мечкова -

ОВЕН (21.03 – 19.04)
През уикенда не сте напълно наясно с редица настоятелен въпроси, само че рутинните си отговорности изпълнявате прецизно. Не е нужно да споделяте паники с доста околни, в понеделник стартират положителни промени, най-близки ще ви поддържат. Овните да се активизират, във вторник-сряда има и непредвидени обстановки, може да открият пропуски в документи, интриги от сътрудници и познати. Е, в четвъртък влизате в по-спокоен темп, стеснявате контактите, само че пък са по-ползотворни. Любовни неразбирателства приключвате дискретно до петък.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Радостен уикенд, в случай че сте измежду домашни и познати – в този момент ще зареждате и тях с сила. Телците обаче са си набелязали задания, ще бързат да ги приключат в период и качествено. Понеделник-вторник ще покажат: трудът ви е ефективен, правят оценка го по достолепие, а ваша грижа си е да не се претоварвате с доста спомагателни отговорности. В сряда някои дават воля на упоритости за кариера, само че въпреки всичко да не постановат концепциите си принудително. Даже не ги споделяйте, могат да чакат, в това число и поддръжката от началник. Хармонията с околните ви прави щастливи.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Делата ви вървят и през уикенда не ви се ще да оставате на назад във времето измежду близки и познати. В понеделник обаче Близнаците ще бъдат по-сдържани и скромни, изяви и приходи зависят от авторитетни персони. Във вторник кипите от сила, само че внимавайте държанието ви да не бъде възприето неправилно. До петък пораждат противоречиви въпроси, единствено че от разправиите не печелите. Пазете се от интриги, а търсите ли съвет, да е от способени хора, в сряда следва да имате точна тактика за мечтаните промени. Укрепвате връзките с обичаните.
РАК (21.06 – 21.07)
Не сте във ведро въодушевление през уикенда – едни са изтощени, втори недоволни, че би трябвало да се преценяват с прищявки на близки и познати. Раците да се пазят от разправии, в понеделник-вторник силите им укрепват, дори ще поемат по-голямата част от дилемите в екип. Ако в сряда видите условия за реализация на свои хрумвания, потърсете поддръжка от шефове, правна и финансова сигурност, а на съидейници не разчитайте изключително. В петък някои демонстрират упоритостите си за кариера и облаги, от прибързаност да не скапват връзки с обичани хора.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този уикенд забавяте движение, май не ви се ще да споделяте свои паники, грижи. Е, в случай че Лъвовете странят от познати и сътрудници в понеделник, по какъв начин биха изяснили интересуващи ги въпроси? Във вторник си налагате по-строг режим и въпреки всичко можете да съчетаете работата с приятни контакти, обичани занимания. В сряда и четвъртък напъните ви дават положителни резултати, мнозина са подготвени да следват проекта ви за изява, пък и за отдих. Вече сте подвластни на по-големи упоритости, а другите признават значимия ви принос. За някои забележителен шанс в любовта.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
През 7-дневието постоянно ще имате възприятие, че отвред дебнат спънки. През уикенда Девите да не припират за настоятелен и персонални промени, в действителност концепциите им срещат пречки. Е, те не са непреодолими. В понеделник ще упорствате по поети задания, но избягвайте да се претоварвате. В сряда и четвъртък добре премислени проекти за работа и проведени контакти ви връщат и силите, и оптимизма. Мнозина считат да задействат независими планове, да бъдат по-пестеливи. Ако има по какъв начин, погрижете се за професионалното си обогатяване.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сега делата не вървят, както ви се ще, а в случай че нещо не става през уикенда – ще хвърляте двойно и тройно старания, с цел да го оправите. В понеделник Везните е редно да си начертаят проект за икономисване, пречките не са за подценяване. Вашите хрумвания са положителни и трудът ви няма да остане без резултати, само че първо си изяснете събитията, на които другите не обръщат внимание. От сряда грижата за общите инициативи с сътрудници и познати е ваша, пазите ги от неточности и интриги, укрепвате връзките. Към обичаните също сте кардинални, държите на истината.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Началото на интервала ви изправя пред настоятелен и персонални усложнения. Колкото и да се тревожите за прихода си, не бързайте да сменяте активност и работно място. В понеделник Скорпионите да споделят с домашните, без да ги корят за своите грижи, различен не им е отговорен. Във вторник си дайте пауза, поогледайте нещата, допитайте се до другари, може да потърсите и нови сътрудници до сряда. Едни просто се приспособяват към изискванията, втори чакат миг да задействат нов проект, в петък може да им се усмихне късмет. Не се пилейте в спор за дреболии...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Периодът е добър, напъните ви ще бъдат оценени. През уикенда Стрелците дори няма да търсят услуги от рода и другари, работят по нюх и някаква особена помощ не им е нужна. В понеделник изяснявате куп въпроси, значими са, с цел да не мислите, че изоставате от сътрудници, сътрудници. Няма такова нещо... Пък и силите ви за работа порастват, нека е по този начин и с прихода. Това е деликатна тематика за вторник-сряда, в четвъртък прокарвайте доста тактично хрумвания за инициативи в екип. В петък пораждат куп разногласия, само че преглъщайте рецензията и в любовта.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Сега за вас партньорствата в деловата и персоналната сфера получават определящо значение. През уикенда Козирозите търсят всякакви услуги, близките надали ще си дадат сметка какъв брой амбициозни хрумвания имат. От понеделник си налагате непоколебим режим. И по какъв начин другояче да чакате триумф, в случай че пилеете сили и време? От вторник чувствате прилив на сила, не я хабете в разправии с близки единствено тъй като те желаят да ви повлияят. В четвъртък проектът ви за деяние е конкретизиран и с огромно красноречие притегляте хора, с които се допълвате чудесно в реализацията.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Периодът изисква по-строг режим на работа и отдих, въпреки че през уикенда ви се ще да поддържате връзка с колкото се може повече хора. Е, в понеделник Водолеите може да се почувстват по-уморени и комплицирани по тематики, които сякаш са изяснили. Не налагайте мнението си, вторник-сряда са положителното време да потърсите нови сътрудници за активност. В четвъртък сте сериозни към кръга си, с цел да няма вреди и пропуски, изпипвайте детайлите в документи, при уреждането на финансови въпроси. До Еньовден е значимо да пестите и да не се месите в непознати проблеми.
РИБИ (20.02 – 20.03)
През 7-дневието отделяте повече внимание на детайлите, нали споделят: дребни камъчета обръщат колата. През уикенда някои Риби загърбват съвета. Е, след това ще се уверят: съперници и противници не кръстят ръце... В понеделник-вторник избягвайте разправии с близки, помощта за тях е по-добър урок от рецензията. От сряда ви се открива непредвиден късмет, пречките не ви плашат, щом разчитате на предани помощници. И шефове ще бъдат благосклонни към концепциите ви, в унисон с техни са. Петък радва с положителни съюзи, вие се стараете да ги укрепите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР