ОВЕН (21.03 – 19.04)През уикенда избягвайте спорове у дома и

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)През уикенда избягвайте спорове у дома и
Коментари Харесай

Хороскоп за 27 ноември - 3 декември от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
През уикенда избягвайте разногласия вкъщи и в службата. Сега Овните срещат съществени спънки, само че могат да оказват помощ и на околни да избегнат опасности. Не споделяте грижи, на Андреевден е значимо да запазите успокоение, да вземете настоятелен решения. Някои се усещат жертва на колегиална конспирация, ще се оттеглен с достолепие, след това обстоятелствата ще покажат кой крив, кой прав. От началото на декември прибързвате, това ще провокира неразбирателства с близки, а в четвъртък-петък тъкмо те са вашата опора. Нужен ви е малко отдих.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За вас интервалът носи успокоение и задоволство от работата. От уикенда Телците се концентрират в битови отговорности, а желаят да поглезят и близки. Е, няма да загърбите деловите задания, в понеделник овладейте критичността към сътрудници и сътрудници, във вторник не се претоварвайте с нови отговорности. От сряда ще реализирате хрумвания за изява и облаги, само че следвайки предложенията на другите с отстъпки и такт, анализирали сте тъкмо по какъв начин да действате. В петък ще уговорите някои услуги от родственици и другари, тяхната поддръжка ви радва.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Това 7-дневие малко ще ви разочарова, от уикенда залагате на независими каузи. В понеделник Близнаците отново да огледат тактиката си, в този момент би трябвало да се включат интензивно в инициативи на сътрудници, сътрудници, познати. Уреждайте тъкмо финанси и административни неща, намалете критичността към обкръжението си. Макар и не незабавно, началото на декември ще ви открие късмет да извършите остарели свои фантазии, работете по-здраво, без да бързате за популярност и облаги. Някои мислят за общуване и брак, откровени усеща ли ги водят, или тънки сметки?
РАК (21.06 – 21.07)
Поводи за купони не липсват, подходящо е да си наложите някакъв режим от понеделник. През уикенда Раците ще проучват пречките в работата, положителният случай ще им помогне да се оправят в сложни обстановки. Не се отпускайте, от вторник до петък и дребни несполуки покачват вашата нервност, не споделяйте проблемите си в компании, на маса. През първите 2 дни на декември говорете с родственици и другари за услуги, могат да ви оказват помощ, само че огромни доходи не чакайте. Търпеливо изглаждате неразбирателства с обичан.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
През уикенда избягвайте разногласия вкъщи, в случай че сте справедливи – има занемарени неща, те изнервят. В понеделник Лъвовете ще обмислят проекта си за деяние, грижите за техниката да бъдат на по-първо място, а не с всичко ще се оправят сами. Във вторник цялото ви внимание е в работа и за облаги, привличайте нови сътрудници за по-значителни промени, само че без спорове с началник, сътрудници. В четвъртък събитията изненадват, ще се справите с всяко предизвикателство. В петък се връщате към свои остарели хрумвания, обграждате околните с огромна любов.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Влизате в декември с куп задания за дотъкмяване, не си затваряте очите пред пропуски. От уикенда Девите се концентрират в такива промени, не обичат да критикарстват у дома и в службата, и то за неща, които със свои сили могат да оправят. В понеделник не се оставяйте да ви отклоняват от работата поради купони, във вторник поемете и част от отговорности на сътрудници, близки, познати. В четвъртък се дръжте на по-заден проект и не позволявайте да ви се месят. А и не говорете за новите хрумвания, доходни са, скоро ще привлечете подобаващ екип.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Хубаво 7-дневие, а и вие смятате да извършите значими стъпки в настоятелен и персонален проект. Доста Везни разчитат на в действителност предани съидейници и съдружници от понеделник, в случай че още има въпроси за изясняване, да не отсрочват. На Андреевден са ви нужни услуги дори за независими изяви, нека не са мечешки. В сряда не допускате да се месят в решенията ви, знаете: печеливши са. Трудностите в четвъртък и петък по никакъв начин не са малко, а вие като че ли не ги забелязвате, развоят в любовта ви дава криле. Някои се събират с избраника си след дълга разлъка...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Правите амбициозни настоятелен планове, а надали има условия да ги реализирате. През уикенда Скорпионите да си дадат отдих, да се порадват на постигнатото. Понеделник е много изнервящ, само че вие би трябвало да следвате прецизен проект за работа, начинанията ви дават обещание еволюционен триумф, приходи. Друг въпрос, че в екипа има разногласия, а вие ще се мъчите да заглаждате различията. От началото на декември изпълнявайте многочислените си задания, и то без да допускате намеси или да се вглеждате прекомерно в елементи, с еластичност ще прокарвате концепциите си.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Пълни сте с сила за изява, само че от уикенда бъдете по-деликатни, предлагайки хрумвания и препоръки дори на близки. В понеделник Стрелците ще се съсредоточат в работа, не постоянно служебната им позиция е мощна. Упорствате по дилемите си, само че бъдете по-грижовни и към тонуса. Първите 3 дни на декември ще разчитате повече на услуги, а и вие ще проявявате сърдечност към грижите на сътрудници, познати. В четвъртък притегляте още съидейници, напъните ви за напредъка на екипа се правят оценка по достолепие. Любовта ви носи същинско чудо.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Периодът изисква огромно самообладание, ще парирате и опити да се месят във ваши работи. Някои Козирози ще употребяват повече време за отдих и възобновяване, значимо е, в случай че в последно време не са били във форма. В понеделник ще се обрисуват настоятелен шансове, овладейте припряността за потреблението им. В сряда дилемите ви са доста, пречките съществени, само че още до четвъртък ще се уверите: имате си шанс, въпреки не какъвто сте го очаквали. Упорството ви по най-трудни задания притегля сътрудници за нови сътрудници, а в любовта нещата май се оправят и сами.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този уикенд ви открива нови настоятелен благоприятни условия, няма да се държите в ничия сянка в този момент. От понеделник Водолеите притеглят и съидейници, и благосклонности на шефове за концепциите си, ще работят на макс, да се пазят от изтощеност. Е, някои гонят и кариера, на Андреевден тя не е най-важното. От началото на декември доста внимавайте в независимите планове, някои май се главозамайват... В петък ще си извършите точна равносметка – справили сте се с толкоз доста и сложни задания, подготвили сте си и нови планове. В любовта не се налагайте.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Ведро 7-дневие, само че в работата пораждат компликации, постоянно ви се ще да налагате мнение. Рибите да не си го разрешават, а да желаят услуги, или с спестовност да решат някои финансови проблеми. Във вторник ще си дадете сметка, че има неясноти в деловата сфера, с които следва да се заемете. Това ще е база за по-нататъшно сливане на силите, за нови планове от началото на декември. Страдате от колегиални интриги, само че ще съумеете да ги парирате. В любовта неразбирателствата отшумяват, в този момент избраникът ви прави оценка със сърце и разум.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР