ОВЕН (21.03 – 19.04)През това 7-дневие ще се отдръпнете елегантно

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)През това 7-дневие ще се отдръпнете елегантно
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 – 25 февруари от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
През това 7-дневие ще се отдръпнете елегантно от планове или хора, с които към този момент нямате общи цели. През уикенда Овните търпеливо чистят просрочените си каузи, от понеделник ще обясняват елементи за нови проекти. Във вторник ще се радвате на положителни резултати от старанията си, дилемите ви в действителност са доста. От сряда до петък ще изпипвате всяка детайлност, евентуално и без да се водите от искания на сътрудници, познати, даже близки. По редица екипни задължения поемате по-големия товар, само че без да шумите за „ жертвата ”, която ще вършиме...
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Ведро 7-дневие, въпреки че дилемите и компликациите при осъществяването са много. От уикенда множеството Телци се зареждат с въодушевление, знаят си: ще се оправят с пречките в понеделник. Във вторник предавате и на околни своята сила за облаги, изява и творчество. Сряда ще ви предложи още шансове, в случай че сътрудници, клиенти и шефове ви гледат недоверчиво, ще им покажете: не оставяте работа, свършена на половина, по какъв начин да е. Следващите дни са за път, срещи с непознати, с някои ще се сдружите. Ако с близки хора нещо не върви, балансирате ловко.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Динамичен интервал, не се подлъгвайте да оставяте незавършени каузи или пък небрежно да се хващате с предоставените задания. Още от събота Близнаците да прегледат изостанали задължения в работата или към близки, в понеделник ще работят дисциплинирано, решително, резултатно. Ако имате противници в бизнес сферата, не ги дразнете с амбициозни хрумвания, вторник ще ви изненада с късмет за реализация, доходи. Оперативно обновявайте проекта си, изпипвайте елементи, заздравявайте съюзи. В петък забавяте движение, вниманието е у дома...
РАК (21.06 – 21.07)
Периодът е много забързан и под напрежение, вероятни са куп нежелани изненади, които ще ви карат да преразгледате връзки, каузи. Раците да не се претрупват с задължения, а в случай че понеделник ги води на път, да внимават с непознати, с техника, с информация. Във вторник се дръжте на по-заден проект, само че прецизно уреждайте интересуващите ви финанси, кариера и прочие В сряда искайте помощ и от другари, близки, дори познати ще бъдат услужливи, доста безапелационни сте. Петък ви радва с новите шансове за изява, спазвайте правила и правила.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Седемдневието не е леко, би трябвало да отложите свои проекти или да съобразите с непозната воля. От събота Лъвовете ще се запасят с самообладание, може да желаят съвет от авторитетни и знаещи хора. В понеделник ще ви вършат услуги, пазете се от изгода. Вторник и сряда са за изясняване, действайте без непотребна прибързаност и сдържаност. Следващите дни вземате много рационални решения – в едни случаи балансирате персонални връзки, в други окуражавате, закриляте, пазите от опасности. Хубаво е, че интуицията ви улавя същинските проблеми, до момента в който са още дребни...
ДЕВА (23.08 – 22.09)
За вас 7-дневието е динамично, пък и си поставяте цел да укрепите връзката си с много хора... От събота Девите кроят всякакви проекти, концепциите им са ОК, единствено да не ги прокарват със разногласия. Във вторник искайте помощ от другари и рода, в сряда гъвкаво предлагайте смели каузи. Тактичните ще се утвърдят като водачи в екип или ще завоюват доверие на шефове. Четвъртък носи положителни резултати, в петък приключвате поети задължения. Бъдете по-грижовни към тонуса си, а в случай че обичаните не одобряват оферти на мига, преглътнете, те ще ви оценят.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Периодът е динамичен, през уикенда току се разочаровате от оценката за свои старания. Спокойно, Везните да възнамеряват прецизно делата си, да ги съгласуват с сътрудници, екип, някои - с най-близки, значимо е за понеделник. Във вторник действайте независимо, в сряда обърнете внимание на дома си, май имате неизпълнени обещания. Изпипвате детайлите в работата, с която се заемате, само че това уморява в четвъртък, а и ви изнервят околни, опитващи се да ви се месят. Грижете се за тонуса си и помислете дали да не се включите в непознати планове.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Трудно начало на 7-дневието, не се впускайте в спор с сътрудници, познати, близки. Хубавото е, че от уикенда Скорпионите държат всичко, с което се хващат, да дава отговор на правила, правила. Понеделник радва с резултати, пречките не ви стопират. Във вторник проявете повече примирителност към близките, а в сряда да не припирайте с хрумвания за изява. По-разумно е в идващите дни да се включите в непознати планове, ще са ползотворни за вас, или да желаете помощ от другари за намиране на ангажимент. Петък идва с добър късмет, планирайте стъпките си.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Седемдневието е динамично, още уикендът може да ви води на път, измежду непознати или да ви залее с значими вести. Стрелците са сериозни към хора и обстановки, дано заобикалят разправии от понеделник. Вторник-сряда са за разбори и решения, още е рано за новите ви планове. Мнозина парират интриги в екипа и колегиална недоброжелателност, преценят своите изяви по-строго. Вече се ориентирате към друга посока за изява и приходи, само че упорствате най-дискретно. Ваши умения ще бъдат оценени по-късно, приходите са сигурни, но не бързи.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Наглед интервалът не е неприятен за вас, обаче прекомерната непримиримост по избрани въпроси може да ви докара кахъри или несполуки. През този уикенд Козирозите избират по-самостоятелни изяви, само че да бъдат бдителни, не се ли съобразят със препоръки на експерти, поемат непотребен риск. Понеделник обрисува спънки в каузи, вторник – проблеми с информация и пътища. В сряда не налагайте свое мнение на обичаните хора, и да сте прави, разногласията ще се изострят, вместо да обедините сили, да се радвате на положителни резултати. Мнозина да чакат такива.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Напрегнато и динамично 7-дневие, кипите от сила и хрумвания. Водолеите още от събота да изяснят с какво ще се заемат, понеделник носи спънки в работата, би трябвало да притеглят съидейници. Във вторник към този момент всички ще са удовлетворени от резултата. Вие пък се погрижете и за тонуса си, идващите дни идват с други задания и молби за помощ. Няма да ги отклонявате, знаете, че правят оценка вашите действия сериозно, а така и така обичате да давате познания, препоръки. Чувствате се щастливи с обичания, само че не нарушавайте разпоредбите си и не допускайте намеси.
РИБИ (20.02 – 20.03)
За вас – ведро 7-дневие даже да ви се постанова да разчиствате остарели проблеми. Рибите имат сила и хрумвания, а и шансът е на тяхна страна от уикенда. Ето, в понеделник-вторник без доста звук ще поемете перспективни задания, и сами да действате по тях – резултатът ще е ОК. В сряда проявявате твърдоглавие при компликации плюс здравомислие, с което печелите доверието на сътрудници, шефове, познати. Ако ви предложат по-висок пост, обградете се с предани помощници, а на клюките не обръщайте внимание. Някои сбъдват съкровени персонални фантазии.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР