ОВЕН (21.03 – 19.04)През периода не бързайте за начинания, задават

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)През периода не бързайте за начинания, задават
Коментари Харесай

Хороскоп за 7 – 13 май от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
През интервала не бързайте за инициативи, задават се ненадейни шансове и е добре да оползотворите тях. Все отново Овните да не се претрупват, в петък ще ги налегне изтощеност. През уикенда мнозина се държат надалече от купони, и в понеделник им се ще да отдъхнат, да обмислят нов проект. Във вторник се пазете от разправии, измененията са по-трудни, а остарели другари май ви теглят обратно. Пречките в сряда не ви плашат, намирате време за дома и за публични изяви. Грижа за другите гради престижа ви и в идващите дни, само че харчете с разсъдък.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През уикенда кроите проекти за настоятелен и персонални промени, виждате и спънките пред замисленото. Наистина в този момент е по-добре да не прибързвате в думи и каузи, понеделник припомня на Телците да внимават с пари и съюзи. Във вторник изпипвате всеки подробност в работата си, предпочитате да е независима. Е, в идващите дни би трябвало да помагате на другите, да ги окуражавате, тактично да подсказвате хрумвания. Вярват ви: идва подобаващ миг, ще ви следват. Изявявате се като водачи. Близките ви поддържат за сложните решения, които ще взимате.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Седемдневието е с напрежение, заредете се с такт, примирителност. Още от уикенда Близнаците да не постановат мнение, не са в мощна позиция. Понеделник изисква да си вършиме по-точна сметка, вторник-сряда изненадват с куп спънки. Няма за какво да споделяте грижи, страхове, скоро нещата ще се оправят, но са нужни доста самообладание и старания, с цел да извършите поетите задължения. С времето ще ви водят към поставените цели. В петък току виж се почувствате недооценени, би трябвало да сте наясно със себе си и най-малко за околните да осигурите успокоение.
РАК (21.06 – 21.07)
Динамичен интервал, по тази причина планирайте по-точно. Някои Раци се изкушават от предложения за купони, от случки, само че при многото настоятелен задължения сходни паузи не са уместни. От понеделник действайте по дилемите си, във вторник би трябвало да помагате и на сътрудници, познати. Сряда носи куп мотиви за разправии, по-добре се затворете в тесния си кръг и не позволявайте да ви се месят, имате точна преценка за обстановката. Ако ви канят за непознати бизнес планове в петък, приемете, ще зависите от авторитетни хора, само че резултатите ще ви водят нагоре.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Делата ви вървят ОК, ще ви се да се повеселите. Лъвовете да внимават, купони също може да ги уморят през уикенда. Вече в понеделник-вторник малко ще се дистанцирате от близките, имате финансови грижи, в коректността на някого не сте уверени... В сряда и четвъртък упоритата работа ще бъде възнаградена, само че тичайки след триумфа, рискувате да вършиме и неточности. В петък анализирайте задълбочено обстоятелствата, още куп обещания към близки, познати и сътрудници чакат да бъдат изпълнени. В любовта ви върви и въпреки всичко не се хвърляйте в случки.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Периодът е динамичен, вие – сериозни, склонни да спорите и у дома, и за свои задания. Още през уикенда Девите да овладеят това въодушевление, от понеделник до четвъртък със успокоение и невзискателност ще балансират връзките в кръга си. Във вторник не се претоварвайте с спомагателни задания, сряда изненадва с шансове. Може не всичко да се обясни до петък, тъй че си оставете време и за разбори, търсене на информация. Усилията ви ще бъдат оценени, въпреки и не най-бързо. В любовта следвайте сърцето и правилата си, не непознатите отзиви.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Хубаво 7-дневие, носи ви удача в деловата сфера, укрепвате скъпи връзки. От понеделник Везните са цялостни с сила, евентуално ще им възложат повече отговорности в службата. Вторник-сряда ви радват с резултати, доходи. В четвъртък се постанова да помагате на сътрудници, познати, рода, дори на минувачи, изпаднали в усложнение. Не ви плашат нито спънки във вашата работа, нито проблемите на различен, щом можете да му съдействате. До петък ще приключвате редица изостанали неща, любовта ви дава сили. Поглезете най-обичаните си...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Сега се държите настрани от другари и близки, с цел да си спестите по-остри разногласия. Защо, Скорпионите още в понеделник ще се уверят: сдържаността и трудолюбието им успокояват пристрастеностите, отстраняват неразбирателствата. Едва ли ще споделяте своите хрумвания за нови настоятелен изяви. В сряда не се връщайте към старите ангажименти, четвъртък ви носи други шансове и скоро ще се убедите, че можете да се справите с възможните спънки, па и да изградите равностойни партньорства. За някои пътят води към нова обич, щом остарялата си е отишла...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
През уикенда сте сериозни към близките, дано е с мяра, в идващите дни ще ви е нужна тяхната поддръжка и любов. Стрелците имат хубави настоятелен шансове, само че дилемите в понеделник допускат концентриране, неизменност, повечко труд. Във вторник се чувствате неоценени, но не оставяйте работа посред път. В сряда може да потърсите поддръжка от рода и другари, те няма да ви постановат мнение. В четвъртък-петък предпочитате да не споделяте хрумвания, а да действате независимо. Все отново в случай че може да извършите нещо за общо богатство, сторете го.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Динамичен интервал, само че като цяло – добър за делата ви. До понеделник на много Козирози няма да им се остава на назад във времето в екип или измежду познати. Е, не дразнете другите с хвалби и упоритости във вторник, значимо е, че ще си вършите работата съзнателно и майсторски. От сряда едни ще чертаят бъдещи планове, втори ще притеглят нови съидейници за концепциите си. В петък ще би трябвало да поемете и част от непознатите задания, на някои им липсва вашият опит... Но пък всичко вършиме откровено, тактично и с любов, връзките ви укрепват и ви радват.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Седемдневието идва с куп спънки, запасете се със успокоение още от уикенда. Група Водолеи поемат още ред задължения, това е натоварващо и отклонява вниманието им от значими въпроси. В понеделник ще усетите какъв брой ви е скъпа поддръжката на рода и другари. Във вторник ви се ще да отдъхнете, не е време за нови планове, нито за разправии с близки, такива мотиви има до четвъртък. В сряда се откриват ненадейни шансове за изява, преценете тъкмо силите си и си спестете изтощеност, неточности. Сега не бързайте за изясняване на персонални неща.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Ведър интервал, въпреки че идва с куп задания и май не ви остава време за купони. През уикенда Рибите ще си създадат делова равносметка, ОК е. Ако усетите изтощеност във вторник, не изоставяйте работа, нито я прехвърляйте на различен, за близките е значимо да се уверят: трудите се съзнателно и не вирите нос от триумфа. Може да има финансови терзания или някаква обстановка да ви накара да се хванете със независими изяви, в идващите дни нещата ще се успокоят, не бързайте с остроти. В любовта от вас зависи да намерите салдото във връзката.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР