ОВЕН (21.03 – 19.04)През периода е редно да свиете харчовете,

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)През периода е редно да свиете харчовете,
Коментари Харесай

Хороскоп за 20 – 26 август от Антония Мечкова -

ОВЕН (21.03 – 19.04)
През интервала е редно да свиете харчовете, евентуално би трябвало да анализирате и някои настоятелен и персонални партньорства. Още през уикенда Овните се изкушават от пътешестване, няма да е разтоварващо. В понеделник се включете в начинанията на сътрудници и познати, вторник надали идва с условия за реализиране на вашите амбициозни проекти. От сряда нещата се трансформират към положително, единствено се пазете от разправии с околни – ще избегнете ощетяване, а при потребност ще разчитате на услугите им. Петък е за дома и домашните и да има напрежение посред ви.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Седемдневието постанова да засилите предпазливостта във връзка с персоналния бюджет, не са изключени и нежелани изненади. От събота Телците се оглеждат за нови настоятелен шансове, ще идват при контакти с познати. В понеделник не се връщайте към остарели хрумвания и ангажименти, във вторник пречките са куп и въпреки че ще се справите, може би ще се чувствате подценени. В сряда не споделяйте бъдещи проекти, а се вписвайте в програмата на шефовете, с цел да притегляте благосклонности, застъпничество. Някои към този момент са на крачка до по-подходяща връзка.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Доста предложения за празнуване се обрисуват от събота до четвъртък, но вие не прекалявайте с нищо на маса, в това число и с флиртовете. Важи изключително за обвързани Близнаци. Някои не са наясно с настоятелен и финансови въпроси, само че на ваучър не е уместно да оправят служебните си грижи. От вторник би трябвало да избирате по какъв начин да работите – сами или в екип, в сряда задания доста, а пораждат и нежелани изненади. В петък по-стриктно уреждайте елементи за разплащане, контакти с администрация и прочие, има какво още да учите и обстановката е мотив.
РАК (21.06 – 21.07)
Гответе си тактика за работната седмица от уикенда, вероятно има въпроси за доизясняване. В понеделник Раците не са във водеща позиция, това не значи да пилеят време или пари. До вторник не споделяйте концепциите си, а ги прокарвайте с отстъпки и посредством равностойни съюзи с сътрудници, познати. В сряда май бързате за инициативи, гоните много високи упоритости. Е, до петък ще укротите темпото, ще възлагате задания съгласно силите на всеки, по този начин ще подбирате и нови сътрудници, и шансове за бъдещи облаги. Ала в любовта не всичко е каквото ви наподобява.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Може да имате остарели задължения за осъществяване, само че сте във вихъра на купона и току виж извършите неправилна стъпка. В понеделник Лъвовете да не бързат с изясняване на задания и връзки, във вторник е време за нови настоятелен съюзи, не за любовни връзки. Дано не се окаже, че преценявате сътрудници и предложения неопределено... В сряда - внимателно на пътя, с постъпваща информация, познанства, детайлите са от решаващо значение. Пречки няма да ви уплашат от четвъртък насетне, цялостни сте с сила, но избягвайте разправии и с близки, и с далечни.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
За вас прочувствено 7-дневие, постоянно се изправяте пред по-критични обстановки и някак би трябвало да решите проблемите. През уикенда Девите виждат в тях и късмет за изява и доходи. В понеделник действия на близки може да ви накарат да се отдръпнете или да реагирате по-остро на непозната неточност. Във вторник май е по-добре да работите сами, в сряда ви се струпват задължения, които няма по какъв начин да откажете. Бъдете спестовни на разходи, време и думи, казаното не се връща. В петък кипите от хрумвания за изява и облаги, рано е да споделяте дори с другари.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Време за отпуски и празнуване, само че няма да разширявате прекомерно компанията в свободните часове. През уикенда Везните мислят за услуги и съюзи с сътрудници, в понеделник ще се окаже, че май много прибързват. Едни намират ключето към авторитетни хора и нови другари, други притеглят благосклонности с хрумвания за настоятелен или публичен прогрес. В сряда умишлено свивате кръга, независимите задължения след това пестят разногласия с околни – пораждат компликации, нервират ви пропуски, интриги в екипа. За мнозина любовта е наслада, сигурност, естетика.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Хубав интервал, само че непрестанно ви товари със задания, някои свързани с път, асимилиране на умения. През уикенда Скорпионите се радват на резултата от напъните си, в понеделник обясняват тематики, които спъват кариерата им или връзки с сътрудници. Ще следвате и техни хрумвания, не се възгордявате от триумфа си и не бъркате общи веселби с интервенция в своите работи. Главното ви внимание ще е към обичания, с него ви е най-ведро. От четвъртък забавяте движение, някои каузи изискват съсредоточеност. Постепенно преодолявате недоумение и компликации.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Проблеми не липсват, само че и хубави изненади има. От уикенда Стрелците да бъдат по-предпазливи в делата, не е време за нови амбициозни инициативи. За пробутване на хрумвания понеделник изисква огромна примирителност. Вторник ви изкушава с път и пренасяне, май ядовете са повече от триумфите. До петък е значимо да закриляте и близки, натъкват си на спънки, рискуват. Някои да се въздържат от укори към околни, в случай че не им върви. Скоро ще тръгне, включвате се в непознат план и ще печелите, та не си разваляйте връзките поради пари.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Период с доста мотиви за празнуване, но въпреки всичко работата да не чака... През уикенда Козирозите може и да отклонят предложения за купони, от понеделник до четвъртък се изискват дисциплинираност, професионализъм и непримиримост, с цел да бъдат приходите по-добри. Така че пестете сили и време, освен пари. Във вторник кипите от сила за изява, гоните огромни упоритости. По-разумно е да търсите услуги от близки, познати, сътрудници, да хармонизирате съюза си с някои хора. В петък – съществени компликации, само че и без изтощеност можете да постигнете задачите.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
За вас интервалът сякаш е спокоен, предразполагащ към отдих. Водолеите не виждат условия за осъществяване на амбициозните си проекти, само че с такт могат да прокарат хрумвания още от уикенда, да изберат къде да пътуват. От понеделник сте сериозни към близките, подготвени сте да променяте нещата и посредством разправии, а не трябва. Сряда идва с доста задания, поемате обещания и към близки, та може да ви пристигна нагорно, с цел да бъде резултатът ОК. Само не надценявайте ролята си, а в любовта търпеливо търсете решение, другояче дреболии ще носят нов гняв.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Спокойно 7-дневие, някои са и много удовлетворени от завършени задания, получени документи. Рибите да не заспиват на тези лаври, другояче рискуват дреболии да влошат значими връзки, да преобърнат триумфа им. В понеделник уреждайте най-стриктно административни и финансови неща, във вторник упорствайте, само че с емфатичен такт за налагане на концепциите си. Сряда идва с нежелани обстановки, нека разчитате на авторитетни хора в службата и родата, пречките следва да се отстраняват по-навреме и дискретно. Грижете се за хармонията с половинката.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР