ОВЕН (21.03 – 19.04)Предстоят нелеки дни в деловата сфера, но

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Предстоят нелеки дни в деловата сфера, но
Коментари Харесай

Хороскоп за 23 – 29 март от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Предстоят нелеки дни в деловата сфера, само че концепциите ви са ОК и си коства да положите повече старания, с цел да организирате точното им осъществяване. Още от уикенда Овните да бъдат деликатни с сътрудници и съидейници, натъртват на приказки, а лозето желае мотика... Мнозина ще укротят темпото, от вторник до четвъртък не е време да обясняват деликатни тематики в съдействие, имат куп задания. Строгостта и всеотдайността ви са урок за дребни и огромни. Децата не ще го не помнят, възрастните вкарвате в ред без кавги, не коментирайте неточности.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Динамично 7-дневие, само че дали можете да разчитате във всички каузи на екип и рода? Група Телци имат амбициозни замисли и са подготвени да се сдърпат дори с близки, които не са на тяхна вълна през уикенда. Не е подходящо, на Благовец ще проличи, че не сте взели поради възможни опасности, никак не се налагайте. Във вторник и сряда бъдете по-отстъпчиви, другите също имат хрумвания, от някои бихте извлекли положителни дивиденти. Четвъртък е за нови проекти, не за връщане към остарели ангажименти и мрънкане за непознати пропуски. Иначе сами се ощетявате...
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Мъчите се да изпипате всеки подробност в работата, а дали не губите вероятност? Част от Близнаците поемат и доста обещания към сътрудници, познати и близки, само че май би трябвало да търсят обиколни пътища за осъществяването. И в понеделник няма да споделяте терзания по този мотив, може да се наложи от някои хрумвания да се откажете за дълъг интервал, в случай че нямате условия. В сряда внимавайте на път, с нови хора и данни. В четвъртък може да решите проблеми с по-подходящи съдружници, предизвестията от околни са значими. В любовта не се налагайте.
РАК (21.06 – 21.07)
Събота е начало на къс интервал, в който би трябвало да контролирате упоритости и страсти, не всичко става както сте желали. И влюбените Раци да се държат на назад във времето, с цел да не им наложат някоя нежелана роля. В деловата сфера сте си кроили огромни проекти, само че обстановката постанова друго. От понеделник уреждате административни и финансови въпроси по условията на шефа, от вторник до четвъртък пък изоставяте свои хрумвания. Ако може, забравете за всевъзможен спор даже с по-близки. В петък виждате действителен резултат от направения компромис.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Периодът е много динамичен, само че в случай че поддържате салдото в връзките, няма да ви ощетят и при по-неблаготворно стичане на събитията. Лъвовете се нервират, че до Благовец остават в сянката на сътрудници и близки, въпреки че хвърлят доста сили за осъществяване на задания. Този понеделник и четвъртък уреждайте прецизно изяви и финанси, даже да не сте най-доволни от опциите си. Нови шансове ще има в сряда и четвъртък, в петък бъдете отстъпчиви, не се месете и в непознати разногласия. Търпението ще подсигурява и щастието ви в любовта.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
При вас напрежението нараства, а деловите и персоналните ви неща не вървят зле. Е, част от Девите имат търкания с сътрудници, познати, близки, в този момент дори преднамерено лимитират контактите. Споко, за Благовец неяснотите се разсейват, срещате хора, с които разбирателството е откровено и плодоносно. От сряда се връщате към остарели хрумвания и връзки, трудът ще е тежък, само че дава резултат и съюзите ще се хармонизират. Необвързаните откриват любовта, била наоколо, а на тях не им се е вярвало. Други получават скъпи рекомендации и влизат в отбрано общество...
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
През тези 7 дни нееднократно ще решавате да се усамотите в собствен свят – от време на време поради персонални проблеми, от време на време поради прекомерните искания на близките към вас. Везните поддържат връзка ловко и в понеделник и четвъртък ще се помъчат да изяснят някои от тематиките, да обединят старания на познати и сътрудници в името на високи цели. В сряда не се претоварвайте ненужно, знаете си своите задания, а останалите в екипа би трябвало да поемат техните и да не ви се месят в работата. С такт прокарвайте тактиката си, а и в любовта по този начин отстоявайте мнението си.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Тези дни подсказват какъв брой е значимо да изясните връзки с близки и познати, спънки пораждат, само че ще ги преодолявате. Група Скорпиони мечтаят за персонални инициативи, май е по-разумно да работят в екип. На Благовец ще се убедите, че активността по този начин върви по-добре, а никой не може да ви засенчи. Във вторник давате доста от себе си за общи триумфи, не е време да се мъчите да печелите на или зад тила на останалите. Четвъртък и петък са по-спокойни, разчитате на другите, пък и те на вас, но не им позволявайте да се месят в чисто ваши каузи.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Периодът изисква да проявявате подчертана зоркост, задания може да ви отведат измежду нови хора и на път, да са свързани с малко позната активност. Доста Стрелци ще одобряват провокации самоуверено, от Благовец да се преценяват с проекти на авторитетни персони, до сряда-четвъртък те може да им подскажат забавни хрумвания, да им насочат доходни предложения. И в петък срещите дават обещание ненадейни шансове, обаче в случай че не сте премерени и внимателни, ще има да се сърдите на себе си. В любовта – късмет за връзки, само че не всички ще бъдат трайни.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Периодът е под напрежение, през уикенда анализирайте по-сериозно грижи към финанси, сътрудници. Група Козирози да се пазят от изтощеност в сряда, след това спомагателни проблеми ще основава и тяхната сдържаност. В четвъртък и петък е по-разумно да бъдете отстъпчиви, сговорчиви и в случай че с нещичко можете да помогнете на близките - да ги предпазвате от по-сериозни опасности. Мнозина ви имат доверие, то постоянно е скъпо за осъществяване на общи планове, въпреки в този момент нищо да не става бързо. Трябва време, да преодолеете насъбрани страсти.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
За вас – изнервящи дни, само че ще намирате решение за проблемите и без разногласия и затруднения с близки. В деловата сфера Водолеите се нервират от клюките и егоизма на сътрудници, познати. Интриги да не ви плашат, с самообладание ще налучкате път към сърцето на хората. На Благовец правят оценка постоянството ви в работата, от време на време чак се претоварвате. От вторник-сряда по-спокойно и по-резултатно изпълнявате дилемите си, нови съюзи са сполучливи. В петък проявете самообладание и здравомислие, има да уреждате персонални въпроси. Любовта събира половинките...
РИБИ (20.02 – 20.03)
Сега сте нетърпеливи да свършите служебни и персонални каузи, да не се наложи да преработвате 2-3 пъти неща, които не сте се изяснили с близки, сътрудници, сътрудници, клиенти. Не те са отговорните. Рибите с повече такт и проникновеност ще уловят подобаващ миг за реализация на значимите планове, във вторник и сряда дори може да поразширят кръга на отдадените. В петък поемате куп отговорности, претоварвате се. По-добре научете и другите къде е прикрит ключ към триумфа. Така постигнатото ще радва всички, само че и на ваучър покажете мяра.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР