ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът ви амбицира за изяви и печалби,

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът ви амбицира за изяви и печалби,
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 – 25 януари от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Периодът ви окуражи за изяви и облаги, само че за реализация на някои хрумвания още е рано. Овните да заобикалят критичността към близките, мнозина са подготвени да се постановат, имат се за безпогрешни. Едва ли, още уикендът ще покаже, че дори с близки може да назреят неразбирателства, в понеделник ви се ще сами да си действате, само че не сте точни в анализите си. От вторник се обрисува наклонност на зависимости – от шефове, от остарели обещания, от родственици или другари. До петък хората ще оказват помощ както могат, за вас е скъпа и хармонията в любовта.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Започвате интервала напрегнат, още през уикенда би трябвало да анализирате обстановките, които не ви харесват или пречат за осъществяване на проекти. И в понеделник Телците ще поемат повече задания поради близки, не е време да усложняват връзки или да демонстрират дребнава придирчивост. От вторник напъните ви носят положителни резултати и въпреки по-бавно, притегляте поддръжка, благосклонности. В петък може да се включите в осъществяване на непознати хрумвания, само че това ще стане основа за нови и ефикасни съюзи. В любовта слушайте сърцето си.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През идващите дни ще ви се желае делата ви да вървят по-бързо, само че няма по какъв начин това да стане. Пред част от знака се откриват благоприятни условия, които би трябвало да бъдат проучени, пред други Близнаци пречките са съществени, само че пък потвърждават професионализма и постоянството им. От сряда достиженията ви са още по-убедителни, окуражавате и близките да упорстват. Навременните услуги на сътрудници, познати и близки ще станат основа на настоятелен съюзи, ще има какво да празнувате. И въпреки всичко не пристъпвайте граници, които сами си определяте в този момент.
РАК (21.06 – 21.07)
Спокойни дни, в които ще действате по проектите си и в цялостна естетика със своята вътрешен глас. През уикенда Раците ще търсят помощта от по-влиятелни познати, в понеделник не е време за самодейност и прибързаност. Вторник може да ви изненада и със пречки, по тази причина гледайте рутинните си задания, няма къде да бързате до петък. Друг въпрос, че мнозина от знака няма да споделят много от вълненията си, гонят кариера или споразумяване на най-лични неща. Можете да посветите повече време точно на обичания, на близки, вие решавате кое по кое време.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Периодът се обрисува някак тегав, работата върви постепенно и без огромни триумфи. Лъвовете да не пресилват, въпреки че от събота до сряда в действителност не трябва и да бързат. По-бдителните ще се предпазят от куп колегиални интриги и номера на съперници. Идеите ви за изява са доходоносни, позициите - кардинални, само че от понеделник до петък следва да прокарвате отзиви с подчертана еластичност, а и без да търсите полза на гърба на близките. Шефове и авторитетни познати ще ви оценят и ще ви поддържат. В любовта мислете с мозъка си, непознатият разум е непознат.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Това 7-дневие няма да е леко, някои от знака може да се усещат подведени или изиграни от сътрудници, сътрудници, познати. Споко, още в събота и неделя за Девите се обрисуват ненадейни шансове за изява, а в случай че имат проекти за работа, да ги показват тактично, да създадат нужни взаимни отстъпки. Във вторник може да ви припомнят за неизпълнени задължения, вместо да се сърдите – приемете помощ, предложете нови съюзи, екипи, спънки ще има, само че не са непреодолими. В любовта постепенно постигате мечтаното, а вие и не се стремите към лесни победи.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Вас идващите дни ви настройват малко по-философски, вероятно няма за какво да бързате в работата, при решение на персонални проблеми... Все отново много Везни да бъдат по-предпазливи при уреждането на финансови и партньорски каузи, уикендът не носи опасности, а от понеделник ще им трябват услуги. Във вторник може и да не желаете да споделяте с близките. В сряда ще се товарите с непознати задания. Ще се откри кой да ви поддържа, няма потребност да влизате в гневни разногласия, да ускорявате темпото на активност. И любовта ви окриля за изявите...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Хубав интервал, тъй като и вие сте се потрудили добре за реализиране на настоятелен и персонални цели. Група Скорпиони работят в съдействие с авторитетни познати, напъните им се правят оценка високо, а и приходите са положителни. В понеделник обаче бъдете по-грижовни за тонуса си, в идващите 2 дни търсете повече услуги, ще зародят нови шансове за инициативи и облаги, ще би трябвало да ускорите темпото на работата до петък. Професионализмът ви е безспорен, ще съумеете, на влюбените е нужно и време за персоналните неща. Не отстъпвайте от правила.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Ще останете удовлетворени от това 7-дневие, въпреки че почва с куп настоятелен проблеми. Стрелците са положителни стратези, да проучат по-подробно обстановката в сферата си на активност и да възнамеряват тъкмо напъните си за идващите дни. Можете да помогнете много и на сътрудници, сътрудници, познати за работата и облагите им, в понеделник и вторник ще се радвате на общите достижения. От сряда обаче не се месете в непознати разправии, а търсете шансове за нови инициативи и съюзи, ще има награди, облаги. Жадувате празник, само че не пилейте средства и усеща.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този уикенд е за съзнателно осъществяване на отговорностите, няма за какво да молите близки и познати за помощ. От понеделник Козирозите да бъдат търпеливи в каузи, другояче може да усложнят връзки в най-тесния си кръг, и то когато се откриват благоприятни условия да ги заздравяват. Сряда носи ненадейни шансове за изява и облаги, би трябвало да бъдете доста бдителни, от време на време събитията внезапно се трансформират и от печеливши стават губещи за вас. Вие сте упорити и щом действате с екип, би трябвало да допълвате сътрудници. Спорят ли, не се месете.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Вашето 7-дневие постанова внимание към остарели проблеми и незавършени каузи. Бъдете гъвкави, близките не желаят да им говорите за недостатъци, а вие не желаете да се месите в техни разногласия, които май и не ви засягат. От вторник пречките ще са повече, Водолеите да засилят бдителността си, другояче дребните пропуски ще се натрупат и току виж ги спрат във значим миг. Сряда е за споразумяване на финансови и административни въпроси, четвъртък е за тактики, чертайте ги дискретно. За персоналните неща имате потребност от съвет, не допускайте утежняване...
РИБИ (20.02 – 20.03)
През уикенда влагате доста сили, с цел да напредва целият ви екип, но не чакайте благодарности на мига. В понеделник Рибите да помислят по какъв начин да уредят финансови и правни въпроси, другояче може да им изиграят неприятна смешка, и то скоро. В идващите дни не пилейте време в другарство, въпреки че срещите са приятни, може да ви дават обещание съдействие, приходи, кариера. От четвъртък прокарвайте гъвкаво концепциите си, ще се намерят сътрудници, поддръжка, финанси, а и вие помагате с готовност на околни. В любовта нещата ще се напасват дълго.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР