ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът носи повече общуване с близки, колеги,

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът носи повече общуване с близки, колеги,
Коментари Харесай

Хороскоп за 20-26 ноември от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Периодът носи повече другарство с близки, сътрудници, познати, бъдете тактични, не започвайте неуместни разногласия. Още повече че Въведение Богородично ще ви подскаже: обединете към концепциите си и другите, до петък ще ускорите хода на значими бизнес и битови планове. Овните да ги възнамеряват тъкмо в понеделник, във вторник да разпределят дилемите на домашните, сътрудници. В сряда не се претоварвайте, отново ви би трябвало време за контакти - и вашата работа е ефикасна, и на екипа помагате осезателно, отношението на обичаните ви дава сила.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Вие обичате да контролирате нещата си, а през 7-дневието ще има изненади и напрежение. Телците, които стартират нови планове, да се готвят за настоятелен спънки от събота, в понеделник да бягат надалеч от познати, които ги прилъгват с лесни облаги. Изяснявайте обстановките най-задълбочено, до сряда-четвъртък обмислете и финансовите проблеми, празниците не ви дават мотив за непотребни разходи. Ако се чувствате прицел на колегиални злословия и интриги, в този момент ще ги парирате почтено, шефовете правят оценка силата ви за позитивни промени.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Хубав настоятелен интервал, от събота виждате нови шансове за реализация на хрумвания. Близнаците да работят внимателно и прагматично, в понеделник не следва да се обясняват за финанси, а във вторник да не се бутат прекомерно напред в екипите. Някои от знака да бъдат по-бдителни за тонуса си, други – за полезности, близки ще им оказват помощ, само че не незабавно и по команда. Четвъртък и петък ще отредите за повече другарство, дръжте се нащрек, тъй като всяко ваше недовиждане ще носи съществени кахъри. В любовните връзки не се оставяйте на изкушения и прищявки.
РАК (21.06 – 21.07)
Ведро 7-дневие, въпреки че на вас се пада да наваксвате закъснение от екипа, да разчиствате занемарени задания. До деня на св. Екатерина Раците бавят движение, само че с каквото се заловят – потегля по-добре. В понеделник е редно да поискате помощ от близки, сътрудници, познати, във вторник организирайте общите старания, от четвъртък ловете новите шансове за изява и облаги. Някои подценяват всякакви елементи в работата, сякаш с цел да ускорят нещата. Може да ви излезе скъпо, а тъкмо в този момент е миг да стабилизирате приходите си и да се радвате на любовта.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Нещата не стават по вашему и това много ви нервира през 7-дневието. Лъвовете да помислят още от събота имат ли аварийни проекти за изява и облаги, пък и за по-личните си каузи. Задачите ви от понеделник са доста, и все сложни, не поемайте риск и не подтиквайте близки към него. Ако би трябвало, нагърбете се и техни задължения, само че не мрънкайте, до четвъртък укрепвате значими съюзи. С такива сътрудници и познати ще се допълвате отлично в бъдещите бизнес планове, виждате ясно: остарялото, което в този момент си отива, ще отстъпи път на нови ваши хрумвания.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Чак в петък ще отпуснете сърце и ще помислите за къс отдих. За интервала Девите имат куп задания. Колкото и да си обичате работата, няма да ви е леко, само че и няма да споделяте паники, кахъри. В понеделник бъдете по-грижовни за тонуса си, във вторник-сряда увеличете предпазливостта и ще избегнете куп неприятности. Празнувате ли, да е непретенциозно и с достолепие, другари и рода ще оценят стила ви, а и вие ще се радвате от сърце на откровеното им почитание. Някои в този момент основават любовна връзка, май дълго са търсили подобаващия човек.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
При вас се обрисуват куп настоятелен задания, придружени от спънки. От събота Везните се концентрират в директната си работа, в понеделник или вторник пораждат неясноти. Ще проучите всеки факт и когато би трябвало – ще помагате на екипа си, в случай че може – ще включвате още хрумвания за изява и облаги в проекта си. В деня на св. Екатерина сте придирчиви към всеки подробност, само че пък след това напъните ви ще притеглят огромно застъпничество и награди макар някои нежелани обстановки. Успехът е с вас и в любовта, балансирате съвършено връзката си...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Тези 7 дни ви изпълват с сила за работа, само че май предпочитате да действате по остарели хрумвания. До понеделник Скорпионите да не се лъжат, че по този начин нещата са по-лесни. От вторник до петък можете да впишете проекта си в инициативи на по-влиятелни хора, упоритостта ви ще бъде оценена, подтиквана. Е, някои в този момент залитат по купони, не са прекомерно непрекъснати в деловата сфера и това може да им докара гняв. Както и несговорчивостта ви към сътрудници, с които сте имали разногласия, от нея губите. Не се изкушавайте от случки, в случай че към този момент сте в сериозна връзка.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
С лекост притегляте помощ за проектите си, в ред случаи дори изглаждате връзки с съперници. Уикендът настройва Стрелците за ваучър, мотиви има, само че на маса работата не се прави. От понеделник ще се постанова да поемате и непознати неща, във вторник по този начин откривате още куп настоятелен шансове. В сряда проявете невзискателност и въздържаност, облаги няма да ви подминат, но за едни планове е рано, други се натъкват на неприязън. Хубаво е, че сте оптимисти и употребявате умно по-критични обстановки за реализиране на мир и взаимни отстъпки.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Периодът е динамичен, обаче вие поддържате по-бавно движение и не споделяте нашироко хрумвания и отзиви. През уикенда Козирозите странят от хора, които ги засипват с обещания за лесна облага. В понеделник ще си намерите много по-подходящи сътрудници, единствено внимавайте в преценката на силите си – едни се преуморяват, втори ламтят за постове. В четвъртък ловите още шансове и малко по малко стабилизирате приходи, служебна позиция. В сложни моменти се раждат перспективни проекти за бъдещи изяви, чакайте подобаващ миг
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
За вас 7-дневието също е много динамично, само че ще си позволите и малко отдих, необходим ви е за тонизиране, споразумяване на персонални въпроси. От уикенда Водолеите ловят благоприятни условия за изява и облаги, през деловата седмица обаче си постановат известна отдалеченост с сътрудници и познати. В понеделник имате домашни задания, във вторник не желаете да се месите в непознати спорове, в сряда си притегляте съидейници с доходни планове. Не се целете единствено в приходи, значимо е и благосъстоянието на дружбата, любовта. А в този момент имате чудесни шансове в тази сфера.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Периодът изисква огромна нерешителност, до понеделник мнозина са настроени за съществени служебни промени. Рибите да не вършат тези стъпки без да пита, май не са чули или разбрали препоръки на по-опитни хора. Във вторник уреждайте прецизно каузи и финанси, околни ви заблуждават, че пропуските в този момент минават метър. Няма да стане. За деня на св. Екатерина огледайте другарства и бизнес съюзи, някои не дават отговор на правилата ви. В четвъртък и петък - триумфи от интензивен труд, включване в екип с положителни хрумвания. В любовта забравете внезапни думи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР