ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът идва с доста купони с близки

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът идва с доста купони с близки
Коментари Харесай

Хороскоп за 8 – 14 януари от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Периодът идва с много купони с близки и познати, именни дни бол. Овните да не не помнят амбициозните си хрумвания за облаги и изява, па и да не надават ухо за колегиални злословия. От понеделник до петък трудът ви ще бъде плодотворен и зачетен. Ако действате внимателно и концентрирано, до сряда ще си спестите гняв с шефове, съперници. Не чакайте особена помощ в профил, значимо е да не допускате дребни неточности да се натрупат и да ви спъват. Подгответе и последващи стъпки, идват промени в деловата сфера. За персоналните неща слушайте своя нюх.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Седемдневието идва с много задания, а и вие сте подготвени да поемете задължения към сътрудници и близки, с цел да им помогнете. Телците да работят по-предпазливо, в понеделник да понижат темпото и хъса, във вторник откровената лоялност към авторитетни познати и родственици ги води към нови шансове. Не се поддавайте на отчаяние, в случай че нещо не е тъкмо както сте си мислили, в сряда имате сили за най-трудни задания, ще ентусиазирате и екипа си. Все отново не говорете за връзки със мощни фигури. С обичания имате разлики, обаче умеете да постигате единодушие.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Не се поддавайте на купонджийски настроения, въпреки че мотиви за трапези си има. Иначе едни Близнаци рискуват да пропилеят скъпо за работата им време, други следва да помислят по какъв начин да стабилизират връзките си с обичани хора. В понеделник избирате да действате сами, нека сте уредили административни и финансови елементи. Във вторник се огледайте за помощници, до петък ще си изясните всичко. Ще търсите и епизодични услуги, не обичате да изоставяте проект посред път. Затова анализирайте свършеното от вас без свръхкритичност.
РАК (21.06 – 21.07)
През интервала бъдете по-търпеливи, в този момент няма условия за реализация на вашите амбициозни проекти. През уикенда е елементарно, само че в понеделник Раците ще опитат да уредят финансови и правни въпроси. Е, има и за изясняване... Добре е да се погрижите и за тонуса си. В сряда дилемите са доста, вие желаете да се справите с всичко сами. Дръжте се надалеч от разногласия в кръга си, общувайте малко по-сдържано. До петък просто ловите хубавите новини. В компания необвързаните да се оглеждат и за подобаващ човек, всичко може да стартира като другарство.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Седемдневието ще ви води на път, измежду нови хора, по тази причина бъдете благоразумни и сдържани. Лъвовете да не поемат още спомагателни задължения, може да се наложи ремонт или в понеделник-сряда да прибързат с изяви, за които няма условия. Във вторник пречките са много, само че имате сили, познания, упоритости да се справите. В четвъртък доста зависите от шефове, обаче с изключение на работа имате и близки, и другари. Обвързаните да отделят внимание на обичани хора. Делата ви не вървят зле, та в случай че желаете от ден на ден, ще си навлечете гнева на близките.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Сега ви вълнуват финансите, само че не ги бъркайте с другарство, ще го развалите. До четвъртък приходите са положителни, но вие все сте недоволни... Вероятно група Деви ще печелят и надалеч от вкъщи си, и на път или на друго работно място. В понеделник не налагайте мнение на сътрудници и клиенти, във вторник укрепвайте съдействието, а рецензии преглътнете. В сряда имате тежки задания, само че не отхвърляйте услуги на близки, след време те ще оказват помощ. В петък ще си проличава, че куп каузи не сте довършили, а и единствено за обичания би трябвало да отделите внимание.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
През уикенда градите амбициозни настоятелен проекти, а идващите дни не са най-подходящите за тях. На моменти Везните ще се борят с по-мрачно въодушевление, с незадоволство. В понеделник проявете самообладание, във вторник потърсете услуги от рода и другари, дилемите ви са доста, някои и не напълно ясни. Няма да отстъпите пред пречките, в четвъртък-петък прокарвайте концепциите си с огромен такт, а решителността ви ще въздейства позитивно на сътрудници и близки. Вероятни са домашни неразбирателства, ще ви овладеете, заслужавате любов и почитание...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Вашите хрумвания за изява и облаги са положителни, само че е значимо да балансирате и бизнес партньорствата. В понеделник едни Скорпиони избират сами да работят по поети преди време отговорности, май се подлъгват, че по този начин ще се оправят по-леко. Втори държат на екип, но във вторник би трябвало да се нагърбят с множеството общи каузи. От сряда прокарвайте концепциите си с дипломация, на моменти може да отстъпите пред сътрудници, клиенти. Изчакването няма да ви ощети, с прибързаност може да сгрешите. И в любовта не се оставяйте да диктуват мощните страсти.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Това 7-дневие идва с куп настоятелен и домашни задания, само че вие сте спокойни, че няма да хвърлите труд без изгода. Затова и Стрелците няма да желаят услуги от родственици и познати през уикенда, а от понеделник ще засилят бдителността си по неща, с които се заемат. Само че следва да заложите на огромна дисциплинираност, предпазливостта ще ви спести ощетяване и други кахъри. В сряда не споделяйте проблеми и изключително персонални, тях би трябвало да изяснявате тактично и без разправии с близки. В петък и да ви желаят съвет, не се месете в непознат спор, не ви е работа.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
За другите празничните мотиви може да не свършват, за вас е по този начин с работата. От уикенда Козирозите се товарят с рутинни служебни каузи, в понеделник ще изпипват и най-малките елементи, във вторник не ще отстъпват пред никакви спънки. Сряда и четвъртък ще са по-уморителни, притеснявате се за финанси, не сте удовлетворени от старания на околни. Май би трябвало да се усамотите, в детайли да анализирате обстоятелствата до петък. Новите хрумвания пазете за себе си. Ще ги обмислите още, ще ловите миг за самодейност. В любовта вие решавате какво да става.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Динамично 7-дневие, само че сте уверени в напъните си и ще отделяте много време за другарство. През уикенда Водолеите дано да бъдат бдителни, има непредвидени пречки. В понеделник се хващате с по-старите задължения, не желаете помощ. Е, от вторник молите за услуги, с тях учите и помощниците си на скъпи неща. Мнозина получават шансове за кариера или облаги, разкриват свои познания и умения, лидерски качества. В петък ще са значими, екипът среща куп компликации. В любовта не играете игра, желаете да бъдете доста щастливи с избраника си.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Период, в който да овладеете нетърпението за изява и облаги. От събота до понеделник търсете тактично поддръжка за проектите си, отделете внимание на близки и обичани. Пред Рибите се открива нов настоятелен късмет, от вторник постепенно и търпеливо се оправят с по-трудните задания. Има над какво да се замислите, в сряда още липсват условия за реализация на концепциите, а и не се самоизтъквайте. В петък страните от сътрудници, познати, не се месите в техен спор, в случай че е за услуги – вършиме ги при реципрочност. Почивайте колкото може по-близо до природата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР