ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е изпъстрен с именни дни, заради

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е изпъстрен с именни дни, заради
Коментари Харесай

Хороскоп за 15 – 21 януари от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Периодът е пъстър с именни дни, поради работата може да тръгнете на път, да попаднете измежду непознати. Овните да не се хвърлят във флирт, едни ще имат бурни случки, само че къси, а други току виж пропуснат опция за чудна и здрава връзка. Антоновден и Атанасовден са за купони, а в сряда отговорностите ви са тежички. Ще търсите помощници и може да попаднете на хитреци, да ви ощетят в четвъртък или да си припишат някои ваши заслуги. Е, този петък ви носи късмет за делово партньорство, шефовете са оценили професионализма ви.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Динамично и мъчно 7-дневие, работата е много, желаете да помогнете с каквото можете на обичани хора. През уикенда Телците да възнамеряват по-точно стъпките си, в понеделник да ги уредят и административно. Във вторник прибързвате, а дали сътрудници са подготвени да ви следват? Особено с финансите внимавайте, при неточности не е редно да трансферирате виновност на околни. В четвъртък е добре с такт да прокарвате хрумвания, от петък пък се нагърбете с организаторската роля в екип. И да не получите шефско място, приносът ви е явен, а любовта ви окриля.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Напрегнато време, едва ли ви е до купони, тъй че още през уикенда обмислете по какъв начин да уредите назрели финансови и правни въпроси. От понеделник до петък Близнаците ще са в слаба позиция, само че това не значи да се предават без пердах. Във вторник се поогледайте за нови шансове за изява и облаги, може да се окажат по-перспективни. В сряда избягвайте разправии с близки, сътрудници, познати дори да ви разочароват с нещо. Бъркотиите ще се оправят от единствено себе си или ще им помогнете. В четвъртък на път и измежду непознати действате доста внимателно.
РАК (21.06 – 21.07)
Дали тъй като от понеделник идват много предложения за купони, само че работата не ви върви най-гладко, въпреки че се стараете да изпипвате детайлите. През уикенда Раците да не дават обещание обилно услуги, във вторник да поограничат интензивността си, да се преценяват с отзиви на авторитетни хора, сътрудници. В сряда се огледайте за по-подходящи съюзи, в случай че сте разочаровани от настоящия си кръг. Вероятно в четвъртък ще отложите някои смели настоятелен планове, в петък се натъквате и на съществени спънки, май не сте чули умните препоръки. Не се налагайте и в любовта.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Период на изчакване и на сериозен разбор какво спъва деловите ви проекти, къде да насочите сили. В понеделник Лъвовете много зависят от шефове, да не демонстрират припряност. Вторник вади на дневен ред партньорства и поддръжка от съидейници. Съчетайте трудолюбието с непримиримост, само че не споделяйте нови хрумвания, занапред ще отстранявате пречките пред тях. В петък не сте във водещата позиция, може да е единствено видимо, по този начин близките одобряват мнението и съвета ви по-сърдечно. Имате си грижи, не се месете в непознати, изключително в случай че са персонални...
ДЕВА (23.08 – 22.09)
През това 7-дневие бързате да свършите куп задания, само че май ще се окаже, че не сте се доразбрали с сътрудници или близки. През уикенда това може да докара до разправии. Девите да не позволяват прибързаност, те има от какво да се поучат, въпреки и дискретно... Във вторник-сряда помислете и с кого да споделите хрумвания, от кого да поискате помощ, значима ви е поддръжката на роднините. В четвъртък някои ще работят сами, уловили са си късмет за изява и облаги. Сега поемайте обмислен риск и уреждайте прецизно финансовите каузи, ето ключа към триумфа.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Даже да имате доста предложения за купони с познати, няма да загърбите поетите отговорности, нито проблеми на близки. През уикенда, след това в сряда-четвъртък избягвайте кавги с родата. Везните работят безрезервно, това им открива нови шансове на Антоновден. Старанието, с което преодолявате пречките, е добър урок за сътрудници, познати, ще им подскажете да не ви заливат с скептицизма си... В екипи сте приет водач, думата ви се чува. Е, от време на време и без думи влияете в кръга си, а персоналното ви благополучие окуражава младите да се борят за своята обич.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Периодът не е лек за вас, само че външно няма да показвате напрегнати ли сте и от какво. Скорпионите да заобикалят спор с по-влиятелни персони през уикенда, в понеделник би трябвало да се преценяват с условия на шефове, с цел да разчитат на по-високи приходи. Във вторник проучвайте деликатно с какво се заемате, в случай че можете, помогнете в по-рискови обстановки и на близките, ще засилите връзката с тях. До петък мнозина балансират партньорствата си, въпреки че улавят злословия и интриги, от които боли. Е, ще надмогнете това, имате си и други занимания.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Купоните са си купони, само че домашни и настоятелен отговорности няма да чакат... През уикенда Стрелците да сортират най-внимателно компания, да не се окаже, че рискуват реализация на значими проекти. Не се хвърляйте в любовни случки и щадете силите си, шефовете готвят задания за понеделник, във вторник пък вие следвате искания на сътрудници. В сряда идва време за битови грижи, свършете ги, в случай че се обрисува къса бизнес пауза и единствено изясняване на ред тематики. В петък сте пред хубави промени, току виж ви покачат или пожънете сложни триумфи.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Празничните мотиви през 7-дневието ще ви срещат с повече хора, а ви се ще да се концентрирайте в свои проблеми, да изпълнявате проекта си. Е, Козирозите ще намерят точните събеседници, може да поговорят и за работата в понеделник-вторник. В сряда напъните ви няма да получават бързо самопризнание, не се мъчете да го печелите с вдишване на нови и нови задължения. В четвъртък намирате съидейници и сътрудници, изяснявате кой какво ще свърши. Няма потребност от дълги приказки, а от спокоен темп за плодотворна активност и вие го налагате.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
До Антоновден ще посветите времето на контакти с другари, само че не чакайте те да решат и служебните ви проблеми. На Атанасовден Водолеите да проучват хрумвания за изява и облаги, по които е говорено предходни дни, и повече да не ги разгласяват, осъществяването ще бъде мъчно, желае се доста самообладание. Четвъртък носи положителни новини в тази област, но не се надявайте околни да ви окуражават, да ви пазят, да ви глезят. Учете се от делата, не от думите на сътрудници, познати и близки, пък и не търсете облага на непознат тил. В любовта постигате естетика.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Този интервал идва с настоятелен и персонални проблеми, няма да ги решите с разправии през уикенда. В понеделник и вторник Рибите да бъдат по-бдителни с финанси и сътрудници, в ред случаи изборът е бил някак припрян. При кахъри с техника или сътрудници търсете съдружници, с цел да се справите с съответните обстоятелства. От сряда до петък следва да анализирате по-задълбочено деловите спънки, едни от знака ще се включат в различен екип, втори ще поемат и по-големи отговорности, а трети мислят за пренасяне. Дискретно, малко по малко ще постигнете мечтаното...
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР