ОВЕН (21.03 – 19.04)Напрегнато 7-дневие, но няма и как да

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Напрегнато 7-дневие, но няма и как да
Коментари Харесай

Хороскоп за 12 – 18 септември от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Напрегнато 7-дневие, само че няма и по какъв начин да бъде друго – имате задания в работата и обещания към близки, а празничните мотиви не чакат... През уикенда Овните да обмислят в детайли проекта си, от понеделник-вторник ще работят, цялостни с сила и възприятие за самостоятелност. Внимавайте, в сряда и четвъртък може да зародят мотиви за спор с шефове, а и другари изричат искания. Шансът е с вас, ще съумеете да съчетаете уговорките, да привлечете поддръжка от авторитетни лица. Мнозина са окрилени от любовта - остаряла или нова, мечтана е.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Празнични мотиви ще са център и на вашето 7-дневие, до Кръстовден мнозина обръщат очи към извоювано и реализирано, ще оценят връзките си с сътрудници, клиенти, познати. Ако сред близки вее студ, Телците ще оправят нещата до четвъртък-петък. В деловата сфера има от какво да бъдете удовлетворени, а въпреки това – няма да отлагате изясняване на обстановки и подготовка на новите си проекти. Във вторник може да се включите в непознати планове, без да зарежете своите хрумвания. Сега сте обградени с почитание и любов у дома, скъпи са за вас.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Период за път, изследвания, нови връзки. Дръжте се нащрек в този момент, другояче ще се отзовете в нежелани обстановки. Покрай празничните мотиви група Близнаци са настроени за запознанства и другарства, да уреждат по-бдително материални въпроси и да пазят притежанията си. В понеделник-вторник може да участвате в непознати настоятелен планове, преференциално е, въпреки че вътрешно чакате облагата ви да е по-висока. В сряда и четвъртък дилемите изискват огромна вглъбеност, при едни се задават незабавни поправки у дома, при други непланирани промени.
РАК (21.06 – 21.07)
Празници или не, налягат ви отмалялост и горест. Раците да си дадат дребна пауза през уикенда, дребни услуги ще им бъдат от изгода. До сряда приключете проточена работа, само че за други инициативи се посъветвайте с авторитетни родственици и познати, упорството по остарели хрумвания няма да ви води към още благоприятни условия за изява и приход. От четвъртък удвоете бдителността си на път, в работа с информация и машини, при запознанства. Петък е сложен, но напъните носят добър резултат, принципността ви – задоволство. В любовта в този момент не бързайте с решения...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Не ви е най-празнично – едни не са удовлетворени от служебна оценка, втори някак не съумяват да се оправят с предоставена задача. През уикенда Лъвовете да не се товарят с още задължения, с цел да блеснат, а в понеделник може да си наложат и спомагателни ограничавания при покана за купони. От вторник насетне се обрисува много напрегната работа, връщате се към остарели ангажименти, натъквате се на непредвидени компликации в делата, търсите услуги, които ще ви костват много, в случай че не проучвате нещата авансово. Откривате значимото в любовта.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Седемдневието е мъчно, само че плодотворно за вас. Девите не споделят грижи и наслади през уикенда, в понеделник напряко избират по-самостоятелните инициативи. Във вторник се щадете повече, не е моментът да критикувате и да променяте другите, да се конфронтирате с интриганти. От сряда намирате по-подходящи помощници и сътрудници, евентуално първо ще ревизирате що за хора са посредством взаимни услуги, след това може да се включите и в реализацията на техни бизнес хрумвания. Разкош и удоволствия не ви блазнят, жадувате естетика вкъщи.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Каквито и проблеми да води 7-дневието, намирате време да се повеселите, да установите дух на мира и почитание сред близки. От уикенда Везните са по-сдържани, пък и несъмнено мнозина имат куп настоятелен задания. В понеделник желаете услуги на другари и непознати, във вторник-сряда не се претоварвайте с задължения поради непознати прищявки или свои упоритости. За празника на Вяра, Надежда и Любов вие ще покажете нужната мъдрост да поемете част от непознати задания, с цел да спори на екипа, резултатът ще е ОК и връзките ще ви радват.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
За вас интервалът е празничен в директен и в метафоричен смисъл, само че не прекалявайте. През уикенда Скорпионите се радват на поддръжка от близки и познати, делата потеглят в мечтана посока. Е, не прекомерно бързо, от сряда до петък и вие забавяте движение, преди този момент нямате условия за огромна самодейност. Умеете да чакате, да печелите шефските благосклонности и в този момент може да получите нов пост, отговорности на друго място. От вас също ще желаят подпомагане, не се отклонявайте от проекта си, но и не подценявайте молби, възгордяването ще разочарова обичащи ви.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Добрият късмет би трябвало да ви завари готови, обмислете хрумвания за инициативи. Стрелците не са най-търпеливи, в този момент дано чакат забавни предложения от другари и познати. Не корете родственици, в случай че не могат да ви спомагат този понеделник, вероятно вбъдеще ще привлечете и други съдружници. През интервала не налагайте мнение и не демонстрирайте точност. В сряда оценките към момента няма да ви удовлетворяват, само че шансът е до вас, измененията ще бъдат за хубаво и ще заздравят равностойните съюзи. Внимавайте с финансите и когато успявате...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Периодът е динамичен, надали ще пилеете време по трапези и компании, а в случай че близки ви упрекват – преглътнете. От понеделник Козирозите следват високи настоятелен цели, пречките каляват характера им, а резултатите си костват. Само че бъдете откровени и търсете подпомагане, в случай че не ви стигат познания и сили или се чувствате цел на колегиалните интриги. Ще изясните обстановката в сряда и без да влизате в спорове, изключително непознати, да прибързвате с думи и стъпки. Уменията и самообладанието ви притеглят благосклонности, водачи сте в своя кръг...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Празнични мотиви изпъстрят 7-дневието, нужно е очебийно внимание и в деловата, и в персоналната сфера, никак не се отпускайте след преодолените спънки. Още през уикенда Водолеите се сблъскват с такива, вземат значими решения, а след това май позабравят... На Кръстовден бъдете гъвкави, огромно самочувствие в екипи нерядко наврежда. Във вторник печелите макар обективните пречки, в идващите дни дилемите ви се натрупат, грижливо преценете дали да пътувате. Не говорете за далечно бъдеще, а работете, премията е за труда, а и в любовта.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Може да не усетите празниците, интервалът ви изправя пред всякакви проблеми, ще помагате и на близки да преодолеят компликациите. През уикенда доста Риби се претрупват с задължения, но на Кръстовден ще имат вяра в шанса си - минали техни старания получават самопризнание, другари им оферират преференциални инициативи. Във вторник внимавайте за бюджета и сътрудниците си, другояче ще се чувствате изтощени и неудовлетворени, а имате куп каузи за привършване в четвъртък. Не допускайте близките да се месят и в персоналните ви връзки, решите ли нещо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР