ОВЕН (21.03 – 19.04)До вторник сте настроени за по-сериозни промени

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)До вторник сте настроени за по-сериозни промени
Коментари Харесай

Хороскоп за 15 – 21 декември от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
До вторник сте настроени за по-сериозни промени в настоятелен и персонален проект, но действайте деликатно. През уикенда Овните следва да се пазят от разногласия, има метод да употребяват обстановката в полза на работата, а и за реализация на своите цели. В сряда отговорностите ви стават повече, упоритостите ви нарастват, само че сте и по-уязвими за интриги. Наложете си въздържаност и еластичност дори в случай че се разделяте с досегашния си екип, съидейници, обичани, дано да е по-тихо и добродушно. Вземате решения след прецизен разбор, има кой да ви помогне да съумеете.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Предстоящите дни изискват повече неизменност в работата, дилемите ви не са малко или леки, тъй че не поемайте и спомагателни задължения. Финансови въпроси излизат на по-преден проект. За Телците има риск още в понеделник да се изнервят, елементарно стартират разногласия, а в куп тематики и области занапред навлизат. Част от знака считат, че като държат някакъв коз в ръце, могат да подценяват мнението на близките, не е по този начин. Не показвайте еснафщина в сряда, посветете четвъртък на изследвания, пътища, срещи, познанства. Щадете непознати усеща.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Това 7-дневие е уморително за вас, в петък е редно да намалите много темпото, да помислите за нови планове и насоки в активността си. Мнозина от Близнаците в този момент избират независими изяви, съгласували са нещата с шефове или прецизно извършват такива заръки. От понеделник до четвъртък ще гледате и да не коментирате тематиката. В сряда пораждат още шансове, преценявайте ги, само че не давайте воля на сребролюбието. В персонален проект необвързаните да разчитат на положително партньорство, коректността печели повече в сравнение с всякакви хитрувания.
РАК (21.06 – 21.07)
За вас 7-дневието не е леко, от вторник пречките в работата се натрупат, постанова се да поддържате връзка с разнообразни хора. Раците ще вложат огромна сила в работата, наясно са и с рисковете, и с възможностите, които им откриват сегашните задания. В сряда и четвъртък стабилизирате нови партньорства, обаче проверявайте кой какъв брой правилен е с вас, с цел да се предпазите от изменничества по-сетне, вие няма да измените на правилата си. Някои оставят старите дружби на назад във времето, новите връзки се развиват бързо, а и в действителност изискват цялото им внимание.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
През уикенда ви се откриват настоятелен шансове и следва бързо да се захванете с тях. Лъвовете на лидерска позиция ще увлекат с хрумвания сътрудници и съдружници в бизнеса, редовите реализатори ще дават всичко от себе си за реализирането на екипните цели, приносът им може да се окаже по-решаващ. Понеделник ви насочва към в действителност ефикасни партньорства, влагате сила и съобразителност в своята активност, тя може да е на път или в необикновена за вас сфера. Обичате облагите, но в този момент е по-важно да се радвате на любовта, която ви съпровожда.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Пред каквито и спънки да ви изправят идващите дни, ще залагате на положително взаимоотношение с близките и усърдно ще изпълнявате поети отговорности. За Девите това дава обещание облаги, подобаващи сътрудници и доста спестени укори към останалите в екипа. От понеделник до петък те май ви дават много мотиви за рецензия. Ех, приемете, че са по-нетърпеливи за триумфи и облаги, само че не се подвеждайте по настроението им, другояче загубите ще сподирят и вас. Вторник ви окуражава за хармонични връзки, а някои не са избрали подобаващ обичан...
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Дни, в които компликациите не са малко, само че насладата от сполуката и споделените усеща ги засенчва. Везните имат тъкмо избран проект за деяние, още от уикенда знаят къде ги чакат всякакви пречки, къде могат да минават метър като същински дипломати. Във вторник и сряда напрежението е повече, обаче резултатите ще си костват. В четвъртък има неясноти, в петък първо следва да приключите всяка стартирана към този момент работа, пък след това да тръгнете по купони. В любовта се изкушавате от флиртове, само че в случай че сте обвързани, не го забравяйте...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Напрегнато 7-дневие, което няма за какво да усложнявате с прибързаност в настоятелен и персонален проект. Група Скорпиони май постоянно ще стигат до разправии с близките, а разногласия надали ще трансформират ситуацията към по-добро, във вторник ще им пропилеят скъпа сила за работа. Запасете се с самообладание към близки, сътрудници, дори непознати. В понеделник може да попаднете на бъдещи сътрудници, в четвъртък ще стабилизирате ритъма на работа, в петък ще обмислите новата си тактика. Упорството ще бъде наградено, в любовта ненадейно прекрасен процес.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Периодът ви изправя пред куп настоятелен компликации, бъдете доста деликатни с финанси, на път, в нови партньорства. Стрелците са настроени оптимистично и несъмнено ще се оправят с пречките, но да не не помнят, че изключително във вторник-четвъртък реализацията им много зависи от отзивчивост на авторитетни хора. От понеделник някои се увличат от гонитбата на огромни облаги, а тя може да усложни връзките им или да ги подведе да пропилеят време. Във флирт ви върви, само че надали ще създадете здрава връзка в този момент, опознайте себе си по-добре.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Тези дни ви подтикват към другарство и за каузи, и за персонални неща. Козирозите ще се радват на съгласие с близките, шефове ги поддържат, а на сътрудници, клиенти и познати те ще подадат ръка в сложен миг. Все отново не поемайте прекомерно доста задължения за услуги до Игнажден, от понеделник се обрисуват напрежение и спънки, във вторник се отдръпвате на назад във времето в екипи, преориентирате се към други действия и съюзи. В петък допринасяте за триумф в общите инициативи, а в любовта се радвате на още по-голяма естетика.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Задават се огромни празници и би трябвало да сложите в ред служебните и персоналните си каузи. Няма да е елементарно, доста Водолеи са се нагърбили с куп задания, а от уикенда дават обещание още услуги на познати, близки. Понеделник е тежък, вие би трябвало също да търсите подпомагане, от сряда - и значима информация, и връзки с шефове. За Игнажден изяснявате тактиката си, укротявате малко темпото на работа, с цел да осъществите концепциите си добре. Ако водите екип, възнаграждавайте тъкмо съгласно заслугите. В любовта - сложна естетика, само че без нея няма благополучие.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Динамичен интервал, от вас зависи да го извършите с наслади, не с горест. Едни Риби кипят от сила за дейно партньорство в работата още от уикенда, втори от понеделник се взират най-критично в елементи, трети се отдръпват от всеки проблем, който не ги визира персонално във вторник. По-добре е да заложите на съдействие с сътрудници и родственици, да овладявате сериозните обстановки с такт. Не сте безгрешни и вие, само че в случай че се постараете, ще извлечете оптимални изгоди и в тях. Мнозина възраждат любовта каквато ги е завладяла първоначално си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР