ОВЕН (21.03 – 19.04)До Благовещение няма къде да бързате, макар

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)До Благовещение няма къде да бързате, макар
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 – 25 март от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
До Благовещение няма къде да бързате, въпреки че обстановката в работата не ви харесва изключително. През уикенда Овните се нервират от служебния си застой, от интригите в екипа. От понеделник добродушно и настойчиво действайте по дилемите, изяснявайте проблемите и не се товарете с прекомерно доста задължения. Във вторник-сряда можете да намерите по-добри сътрудници, само че се заредете с такт, милосърдие. Има и куп хрумвания, които обмисляте по-отдавна, току виж уловите знак, че им е време. Любовните си паники ще преодолеете със хладнокръвие.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът се обрисува по-труден, само че интригите не ви тормозят, наясно сте и със обстановката, и с опциите си. Телците извличат уроци от тези пречки, но са дискретни за свои и непознати грижи. В понеделник намалявате темпото и хъса в работата, във вторник поемате повече тежести в екипа, дали сътрудниците ви ще оценят обстоятелството?... Мъчно връзвате персоналния си бюджет, само че от сряда обръщате нещата, а и не позволявате близките да се бъркат в сметките ви. В идващите дни изяснявайте всяка делова оферта, информирате се от доброжелателни хора.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Динамиката на интервала да не ви подлъгва да се товарите с куп спомагателни рутинни отговорности, имате си много работа. От събота някои бързат да желаят помощ от другари, родственици. По-добре Близнаците да ловят нови шансове за изява и приход, в понеделник шефове стартират хрумвания, които не са за изпускане. Във вторник-сряда упорствайте без да забравяте своя проект, той би трябвало да бъде обновен. Част от знака прибързват в четвъртък, други разпускат от петък. И в двата случая ще има разправии с близки, само че те не са отговорни за ядовете ви.
РАК (21.06 – 21.07)
През идващите дни няма да се изтъквате доста пред сътрудници, познати, близки, само че това не значи, че се задоволявате с второстепенната роля. От събота Раците се заемат с сложни задания, в понеделник изпипват всеки подробност. Избягвайте разногласия, преди да сте си изяснили обстановка до дъно. Ще има опити за облага на ваш тил, интриги и други неприятности, в сряда неслучайно предпочитате независими задължения. В четвъртък ще се справите и с финансовите си проблеми и чак тогава влизайте в вербален дуел. Но без него ще е по-добре...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Това 7-дневие изисква огромно самообладание за споразумяване на настоятелен и персонални неща. През уикенда Лъвовете да се пазят от разпри с по-влиятелни персони, едни се месят в работата им, втори не одобряват решение за разлъка или друга смяна. Май и в понеделник ще си дадете пауза, въпреки че едва ли оставяте несвършени задания. Упорството ви ще бъде оценено от другари и съперници, в случай че се наложи да следвате техните хрумвания – от сряда ще слагате ясни граници сред себе си и околни. Помагате в екипна работа най-съвестно, само че в петък чертаете собствен проект.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Седемдневието ви окуражи за по-сериозни настоятелен и персонални промени, обаче от събота до вторник бъдете търпеливи, не е време за разногласия с близки и далечни. В понеделник компликациите в работата ще накарат Девите да се върнат към по-стари хрумвания за изява, за нови ще им трябват съидейници. Мнозина са уверени в професионализма и честността ви, в сряда обаче не бързайте да доверявате замислите си. До петък упоритият ви труд ще завоюва и благосклонността на шефове, ще привлечете и помощници, обедините ли сили, триумфът ще е ваш.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Периодът ви кара да бързате, май се притеснявате за партньорства и финанси. През уикенда Везните се включват в осъществяване на непознати хрумвания, само че поставят и много старания да синхронизират ползите на всички в екипа. От понеделник сте дискретни за свои проблеми, дали пък някои не идват поради неучтивост на сътрудници, познати. В сряда ще се нагърбите с множеството общи задания, тогава ще помагате и на непознати в сложен миг. Иде Благовец, а вие забавете движение, изисквайте повече от сътрудниците си. В любовта внасяте огромна романтика.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Вие удвоявате динамичността на това 7-дневие, водени от най-амбициозни настоятелен хрумвания. Поне през уикенда Скорпионите да не напират, а да обмислят проекта си и изключително финансовата страна. Понеделник идва с компликации, само че резултатите ви окуражават. Проявете още по-голямо самообладание във вторник-сряда, допитайте се до близки, обмислете последствията от всеки стихотворец ангажимент. Включително и персонални. Някои подхващат задания, с цел да се харесат на началник, а удовлетворението им не е огромно. Други сякаш оказват помощ, а от бързане объркват обстановката и повече.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Време е да забавите движение, да усмирите упоритостите. Стрелците ще се съобразят с условията на шефове, авторитетни познати, другояче уикендът ще разбута и остарели разногласия с близки, сътрудници. Разпра никак не ви би трябвало, понеделник идва със съществени настоятелен спънки, във вторник по-стриктно уреждайте нещата си вместо да споделяте грижи, недоволства. Някои избират независима активност, а тя ще ги преумори до четвъртък, имат си и домашни отговорности. За Благовец отново се обрисува много работа, единствено че началствата може да оценят приноса ви...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
През уикенда ще следвате дори прищявки на близки, познати, сътрудници, след дни ще ви би трябвало тяхната поддръжка за служебни и персонални неща. Още от понеделник Козирозите да обясняват в детайли предложения и предоставени им каузи, възможностите са положителни, но прекомерната самонадеяност може да ги подхлъзне. Във вторник ще разчитате на поддръжка от авторитетни хора, дисциплинирани служащи сте, че и образец на обкръжението си. В четвъртък си отдъхнете и обмислете нови хрумвания, привлечете сътрудници. Не е леко, само че ще ви се получи. В любовта – реципрочност.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Периодът носи нежелани изненади, само че вие сте подготвени да преборите всевъзможни спънки пред проекта си. Обаче през уикенда Водолеите да не постановат мнението си на сътрудници, познати и близки, колкото и да са прави и откровени по всякакви тематики. В понеделник би трябвало да изясните доста по-подробно своите задания, след това – да упорствате за осъществяването, въпреки че няма да ви възнаградят незабавно. В сряда не се товарете с още задължения, в случай че не познавате действителната обстановка в екипа. За Благовец ще постигнете значими персонални промени, уредете ги и правно.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Спокойно 7-дневие, въпреки че през уикенда ви се коства, че няма на кого да се опрете за помощ. Не е по този начин, до вторник Рибите ще се впишат отрано в активност на нов екип, в работа с отдавнашни сътрудници и сътрудници. Вярно, компликациите ще са повече, само че в сряда вие се наемате с огромни отговорности и допринасяте за хармонизиране на връзките с шефове, клиенти. Дори не ще ви тежи, в случай че в този момент следвате непознати хрумвания, петък е за вашите, свързани са с щедрост или други публични дела. А любовта ви радва с цялостна взаимна поддръжка...
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР