ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамично 7-дневие, но не бързайте с начинания,

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамично 7-дневие, но не бързайте с начинания,
Коментари Харесай

Хороскоп за 24 – 30 септември от Антония Мечкова - Хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Динамично 7-дневие, само че не бързайте с инициативи, няма справедливи условия за проекта ви. През уикенда Овните следват непознати хрумвания, в понеделник пламенно се оглеждат за сътрудници, а във вторник забавят деловото движение, компликациите са много. В сряда изяснявате значими проблеми, по този начин изборът ви е по-правилен в четвъртък, та и даже по най-тежки задания ще отбележите триумф. Не изпускайте шанса да вдъхнете кураж и упоритости на хора в близкия ви кръг. Ако сте имали проблеми с обичаните, откажете се от императивен звук, нещата си се подреждат.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Краят на септември ви носи много работа, а и изкушения, сътрудници и познати ви оферират лесни и бързи облаги. Телците никак да не влизат в пререкания през уикенда, а да се посъветват с близки и да си създадат тъкмо сметката. Този понеделник прокарвайте хрумвания с отстъпки, деловият вторник ви среща с по-сериозни компликации. Може да се почувствате засегнати от служебни интриги... Избягвайте разногласия, последователно ще обърнете нещата към по-добро, а близките ще признаят коректността ви, освен уменията. Грижи за отдих и тонизиране.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Последните 7 дни на месеца са напрегнати, а и вие ще усложните проблемите, в случай че се поддадете на упоритости и се престаравате. От уикенда Близнаците дано да заобикалят претоварването с задължения, да се грижат за тонизирането си. От понеделник надали ще разчитате на подпомагане по делата си. Във вторник ще упорствате по тях, само че интриги в екипа, а и дистанцираност на шефове може да ви докарат кахъри. Предпазливо търсете обиколни пътища в сряда, някои хрумвания просто отложете. Но не се съмнявайте, че трудът и честността ви ще печелят.
РАК (21.06 – 21.07)
Динамичен и сложен интервал, до понеделник ще се отдръпнете от родственици и познати, имате си проблеми и хрумвания за превъзмогването им. Хубавото е, че в този момент Раците ще се оправят със обстановката, във вторник забавят деловото движение, само че работата и новите им планове ще притеглят вниманието на шефове и съществени сътрудници. В сряда изяснете по-деликатните тематики, само че без да намесвате близки или да им налагате решенията си. После ще гоните задачите си, в случай че е нужно - ще пътувате, ще се ровите из информация. Някои печелят и от помощ за близките.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Сега мнозина да се запасят с самообладание и въздържаност, пораждат много мотиви за разногласия, за укори към близките. През уикенда ще ви трябват и техни услуги, тъй че... премълчете. От понеделник Лъвовете ще се палят за работа и колкото по-съвестно извършват заръки на шефове и клиенти, толкоз по-голяма ще е облагата им до четвъртък. Ако поемате публични отговорности, не мислете за изгодата и не робувайте на високи упоритости, в сряда не изтъквайте прекомерно и приноса си. В петък едни се заемат с персонални въпроси, други срещат любовта...
ДЕВА (23.08 – 22.09)
В последните дни на септември надали ще осъществите свои настоятелен проекти по този начин, както сте ги замисляли. Е, Девите са реалисти и ще трансформират нещата, та да си подсигуряват сигурна работа и приходи. В понеделник се огледайте и за по-добри сътрудници, скъпи са при спънки, а такива ще ви следват по петите до четвъртък. Вторник и сряда са най-напрегнати, само че няма да допуснете вреди... Краят на месеца ще ви зарадва със заслужени достижения, може да възродите и остарели хрумвания за изява. Необвързаните мечтаят за половинка, да не прибързват.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Периодът е динамичен, от уикенда ловите деловия си късмет. Везните дано да не демонстрират прибързаност, тя обърква и проваля инициативи. Бягайте от спорове в понеделник, колкото и да са положителни концепциите ви, в сряда някои от тях напряко ги премълчете, не им е пристигнало времето. Във вторник сте сигурни в триумфа си и той няма да ви избяга, в случай че определите към кои основни задания ще насочите сили и обновявате проекта си, обстановката се трансформира. Четвъртък-петък са за веселби, не прекалявайте в нищо, а за по-лични грижи дискретно искайте помощ от рода...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Хубаво 7-дневие, нека задържите темпото и настроението от него за по-дълго. През уикенда Скорпионите се дистанцират от много познати, имат свои грижи и наслади, отделят повече време на близки. Сега влюбените ще са щастливи от взаимното схващане и поддръжка във връзката си. В понеделник ще поддържате връзка повече, опора сте в работата за мнозина. Във вторник получавате поддръжка от началник, може да ви повдигнат, контролирайте упоритости. В сряда вие желаете услуги, в идващите 2 дни се дръжте на по-заден проект в екипа и избягвайте пътешестване.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
За вас 7-дневието е хубаво, въпреки че се натъквате на куп спънки в работата. През уикенда Стрелците ще проучват нещата задълбочено и за разлика от различен път, когато самоуверено поемат риска, ще отстъпват. Това открива на мнозина ненадейни шансове в понеделник-вторник, да обясняват и уреждат прецизно финанси, административни неща. В сряда всеотдайният ви труд ще притегля съидейници, помощ, най-близки хора са с вас. Ако някого сте наранили или ядосали, ще се извините, казусът се не помни. В петък се радвате на резултати.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Периодът носи положителни условия за реализация на амбициозните ви хрумвания, само че са свързани с избор, той ще ви затрудни. През уикенда Козирозите поемат куп каузи, да се пазят от изтощеност. В понеделник мнозина ще ви трансферират свои задания. Вторник е за съществени разбори, допитвате се до другари и рода, а в сряда си наложете по-строг режим, с цел да се справите с пречките до петък. В четвъртък не допускайте да ви въздействат, може да се включите в непознат план, да се преценявате с помощниците си. Дамите уреждат успешно персонални неща...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Динамично и мъчно 7-дневие, от уикенда още си направете режим за работа и отдих, който да е от изгода в такива обстановки. От понеделник не пилейте доста време в приказки, претенденти за съветници - бол, само че може да ви докарат кахъри, а не изгода. Във вторник не се претоварвайте, Водолеите са в слаба позиция, да не бързат за промяна на активност, служба. В сряда сте преуморени, неоценени, само че разногласия единствено ще влошат нещата. В петък ги анализирате отново, има някои, за които не си заслужава да шумите. При персонални грижи потърпете за решението.
РИБИ (20.02 – 20.03)
В каузи или за персонални неща, в този момент мнозина си откриват неточности и следва да ги преодолеят. Още през уикенда Рибите да работят меко, с такт и по служебни въпроси, освен към близки. Понеделник ви носи нови шансове, а упоритостите и резкостта ще усложняват връзки, във вторник може да причинят и вреди. Някои избират предложения, които им дават огромна независимост на деяние до края на септември, от сряда това допуска и сами да доизясняват проблемите в своя бизнес – от тях зависи да провеждат всичко, да не пропуснат периоди, изгоди.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР