ОВЕН (21.03 – 19.04)Деловите ви идеи са добри и много,

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Деловите ви идеи са добри и много,
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 – 19 март от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Деловите ви хрумвания са положителни и доста, желаете да се хвърлите в работа на мига. Овните да понамалят хъса си, да извърнат внимание на родственици и познати, да уважат обичаите на Сирница. От понеделник куп задания ви карат да търсите препоръки, наставници, само че някои от знака се изнервят и във вторник ще спорят и с близки. В сряда пътища и събиране на информация ще ускорят нещата, обаче колкото и да са високи упоритостите ви, не забравяйте домашните задължения. Влюбените да не бързат с пояснения, значимо е да изберат прецизен миг за тях.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През уикенда се мъчите да изясните значими настоятелен тематики, смятате да упорствате за реализацията си. Телците да отделят повече време на дома и обичаните, те ги зареждат с сила и твърдоглавие за изява. Нужни са ви, въпреки че от началото на Великия пост няма да споделяте грижи или наслади. Във вторник пречките са съществени, в сряда и четвъртък ще се отпуснете, виждат се ред резултати от напъните ви. Внимавайте, до петък ще зародят куп мотиви за разправии, не е от изгода. Дамите се оправят по-умело с кахъри, господата да не спорят с близки.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Периодът допуска повече другарство. Ако е за работа - помагате на сътрудници и сътрудници да провеждат дейно общи каузи. Близнаците си имат свои, само че ще намерят метод да уважат близки и обичани и освен тъй като традицията го повелява. Едни имат амбициозни проекти и поддръжка на близките им е значима, втори са се откъснали от тях поради отговорности, трети желаят да спомагат на другари. Да бъде с мяра, в понеделник не се претоварвайте, в сряда пестете, в четвъртък и петък контролирайте упоритостите. За персонални неща ви би трябвало съвет...
РАК (21.06 – 21.07)
През 7-дневието имате доста настоятелен и домашни задания, нищо чудно да ви се предложат и нови шансове за изява и облаги. Раците упорстват, само че да засилят и съсредоточеността, не всичко им е ясно в понеделник-вторник. Трудностите не ви плашат, обаче въпреки всичко са нужни още самообладание и въздържаност. От сряда си правете по-стриктна стратегия за деяние, а и не споделяйте нашироко концепциите си. Някои мислят основно за своя интерес, за споразумяване на рода и другари, не е подходящо. До петък не протакайте отговорности, другояче и близки ще се издразнят.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
За вас 7-дневието е комплицирано – хем пораждат настоятелен и персонални проблеми, хем е по-разумно да изчакате с решения и следващи стъпки. Лъвовете да заложат на самообладанието, ще им оказва помощ да преценяват обективно обстоятелствата, да насочат активността си към по-важните неща, да уредят прецизно административни и финансови елементи. В сряда бъдете гъвкави, с цел да прокарвате свои хрумвания, а в четвъртък приключете изостанали инициативи, само че без да изтъквате приноса си. Погрижете се за тонуса и се радвайте на своята връзка даже да не е идеалната.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
За този интервал кроите огромни настоятелен проекти, май ще би трябвало да обогатявате по-системно знанията и уменията си... Девите са реалисти и няма да бързат с изяви, за които не се усещат готови, не поемат непотребни опасности и не се преуморяват в понеделник. Във вторник анализирайте бизнес партньорства и финанси, там също се крият запаси за триумф. В сряда обръщате нещата в своя изгода, радват ви приходи, служебно самопризнание, предпочитание на другари да ви последват или да оказват помощ. Покажете на избраника си своята духовна благотворителност.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
До сряда пораждат мотиви за спор и въпреки всичко не забравяйте, най-малко неделя е за взаимна амнистия. Везните ще отклонят предложения за общи изяви, в случай че не са уверени в коректността на сътрудници и сътрудници. В понеделник ще се върнете към остарели планове, само че отново ще поддържате равномерното движение до четвъртък. Вашата изчерпателност, точност и дипломация ви подсигуряват почитание и от огромни шефове, малко по малко напредвате към триумфите, разширявате си сферата на работа с помощта на досетливост. В персонални неща тактът ви е незаместим.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Стремите се към безапелационна делова изява и приходи, а през уикенда е по-добре да избягвате огромни компании. В понеделник Скорпионите да се пазят от спор с околните, не схващат амбициозните им проекти, не поддържат напъните им от време на време. Във вторник-сряда изяснете тематиката внимателно, до петък с еластичност ще подновите остарели другарства, с тествани хора работите леко и дейно. Мнозина са самовзискателни и си подсигуряват по-трайни резултати. Семейните се радват на дома и домашните, някои необвързани в този момент срещат своята обич.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Сирница е и не очаквайте близки и другари да се заловят на мига с вашите грижи. В понеделник е по-вероятно да намерите съидейници и сътрудници. Проектите може да не са за обща активност, само че работата ще тръгне, а в случай че сте си екип - до четвъртък ще има с какво да се похвалите. Стрелците може да станат основател и на публични изяви, безапелационни и енергични са, компликациите не ги стопират. Е, има случаи, когато концепциите ви не се одобряват с лекост, важи за по-лични неща. Не се обезкуражавайте, избраникът ви ще промени мнението си...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
През интервала се ограничавате в по-тесен кръг, радвате се на другарство, уют и топлина. Към обичаните подхождате с емфатичен такт и самообладание, в последно време честичко не разполагахте със своето време. В понеделник много Козирози ще търсят подпомагане за служебните проблеми, дано владеят своите упоритости и да не прибързват, може да се подведат във вторник. От четвъртък упорствате по настоятелен задания, с нерешителност избягвате и редица спънки. Няма по какъв начин шефовете да не оценят професионализма и последователността ви, ще ви донесат триумфа.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
За Сирница делата ви потръгват, вие си кроите по-мащабни проекти... Е, време е за амнистия даже към тези, които са сели по пътя ви интриги. До четвъртък Водолеите имат време да отдъхнат, да обхванат с грижа обичани, да обмислят концепциите си, от време на време преливащи в фантазия. От понеделник упорствате по рутинни отговорности, последователно напредвате и подготвяте нови планове. Трябва да ги съобразите с проекти на шефа, другояче ще останат неизпълними. Ако в любовта смятате да измененията нещо, бъдете най-тактични и търпеливи с избраника си.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Това 7-дневие носи резултати в работата и ще отделите много време на своите обичани. Група Риби възнамеряват по-сериозни домашни и фамилни промени, да бъдат тактични и търпеливи, ще има компликации. Още от понеделник би трябвало да упорствате, съобразявайки се дори капризите на близките, и ги окуражавайте при спънки. Може да ви позасегне, че одобряват помощта ви като полагаема се. Подскажете на тях, на сътрудници и сътрудници: взаимно почитание е наложително. От четвъртък господства добър звук, съидейниците се множат, разногласието се не помни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР