ОВЕН – Ще се радвате на успехи, ако сте планирали

...
ОВЕН – Ще се радвате на успехи, ако сте планирали
Коментари Харесай

Хороскопът за 29.06: Нови запознаства очакват Рибите, съдбовни обрати за Близнаците

ОВЕН – Ще се радвате на триумфи, в случай че сте възнамерявали деня си авансово. Ще постигнете съгласие с сътрудниците си и ще усетите нужда да получите препоръки от другари. Новите ви хрумвания ви дават обещание положителни бъдещи доходи. Въпреки това през днешния ден не пристъпвайте преждевременно към тяхната реализация.

ТЕЛЕЦ – Поработете върху новите си планове и планирайте по какъв начин да подобрите финансовото си положение и да увеличите приходите си. Очаквайте видимо неразрешими въпроси да ви ядосат, само че всичко ще се оправи без особени старания от ваша страна. В материално отношение триумфът ще бъде с вас, само че сте застрашени от неуспех в случай че допуснете несъобразителност.

БЛИЗНАЦИ – Ще изживеете непредвидени съдбовни обрати от сутринта в този ден. Бъдете внимателни. Възможни са непредвидени дейности от страна на сътрудниците ви, които ще усложнят работата ви. Очакват ви промени в професионално отношение. Докажете, че сте виновни настоятелен сътрудници.

РАК – Очаквайте финансови приходи за които бяхте не запомнили. Концентрирайте се в отговорностите си и триумфът няма да ви изостави. Отношенията ви в персонален и професионален проект може да се окажат в застой, само че е по-добре да не го допускате. От вас зависи дали ще се разделите с половинката си и с вашите сътрудници или ще надмогнете компликациите.

ЛЪВ – Ще се наложи да говорите и ще обяснявате какви са концепциите ви, само че думите ви няма да бъдат разбрани вярно, тъй като сътрудниците ви възприемат казаното като опит да ги засенчите и да се докажете като единствените можещи и знаещи. Ще си създадете проблеми с вашите началници. Пътуванията ви подсигуряват триумф. Новите настоятелен запознанства ви носят бъдеща изгода, по тази причина е добре да не ги пропускате.

ДЕВА – Бунтувате се против света и настроението ви се отразява на близките, само че вреди и на вас самите. Вместо да си печелите врагове, работете съсредоточени, задълбочени в дилемите си и не разказвайте за проектите си даже и на вашите близки. Успешно завършете работата си, с цел да се почувствате задоволени и да се заредите с положително въодушевление.

ВЕЗНИ – За следващ път се ядосвате на нечия безочливост, която ви е тормозила сутринта, само че вие по този начин и не се научихте да възприемате сходно държание метафизичен. Получавате си наказването за непоисканото положително, което вършиме. Обърнете внимание на професионалните си задания и бъдете изключително прозорливи. Не взимайте значими решения.

СКОРПИОН – Предпазвайте от крайности в държанието и от желанието си да спорите и да се заяждате. Няма да спечелите нищо друго с изключение на неприятности, които ще блокират работата ви. При работа с документи, изключително в случай че са свързани с пари, бъдете доста деликатни, тъй като са вероятни загуби. Имате опция да завършите започнатата работа.

СТРЕЛЕЦ – Отново сте подвластни на непредвидени Съдбовни обрати. Не си уговаряйте срещи. Разговорите няма да бъдат сполучливи. Ще ви основат съществени проблеми. Спестете си хвалбите за предстоящите финансови приходи. Бъдете умерени в работата си и думите си и не показвайте на всички какъв брой сте удовлетворени от започнатото.

КОЗИРОГ – Не разчитайте на триумф, в случай че сте решили да се развличате, макар дилемите, които ви чакат на работното място. Обърнете внимание на позвъняванията по телефона, в случай че са свързани с новите настоятелен оферти. Не е изключено, макар нежеланието ви да работите, да намерите в тези оферти полза и за себе си.

ВОДОЛЕЙ – Посветете част от деня си на вашите близки, само че и на обогатяване с нови познания и не се поддавайте на страстта си, която ви отклонява от задачите ви. Затрудненията на работното място са подбудени от прекомерната ви сензитивност. Откажете се от начинанията, тъй като няма да бъдат сполучливи. Не прекалявайте с обещанията си за бъдеща взаимна активност.

РИБИ – Пригответе се да срещнете нови хора, които ще ви накарат да преосмислите живота си. Ще нарасне независимостта ви, а това е значимо с цел да повярвате във опциите си. Всички, които работят интензивно имат опция да реализират резултати, водещи до покачване на заплатата.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР