Овчарят Митар Тарабич, известен като сръбския Нострадамус, е живял преди

...
Овчарят Митар Тарабич, известен като сръбския Нострадамус, е живял преди
Коментари Харесай

Сръбският Нострадамус видял пандемията от COVID-19 още през XIX в.

Овчарят Митар Тарабич, прочут като сръбския Нострадамус, е живял преди доста години обратно в село Кремна. Той е бил необразован, само че е съумял да предскаже редица събития, включително и пандемията от ковид.

Сънищата му са се отличавали с изключителна акуратност и конкретика. Той е предсказал Първата и Втора международна войни, дигитализацията на човечеството и даже личната си гибел.

Тарабич е диктувал пророчествата си на духовник, който ги е записвал в тетрадка. А в предсказанията му е упомената даже пандемията от COVID-19.

„ Странна болест ще порази света, за която никой няма да може да откри лек. Всички ще споделят: „ Аз зная, аз зная, тъй като съм академик и съм кадърен “, само че никой нищо няма да може да направи. Хората ще мислят и ще мислят, само че няма да намерят вярното лекарство, което с Божията помощ би се намерило на всички места и даже в тях самите “, се споделя в едно от пророчествата му.

Овчарят е приказвал и за злите учени, които ще разпилян чумата по реки, морета и земи. Заради това хората ще стартират да умират от разнообразни заболявания. Храна в селата и градовете ще има в обилие, само че тя ще бъде отровена, казвал сръбският Нострадамус.

„ Който се въздържа до дъно, ще оцелее, тъй като Светият дух ще го избави и ще го приближи до Бога “, се споделя в пророчествата.

В предсказанията на сръбския пастир се споделя още, че ще пристигна време, когато дамите и мъжете ще се обличат в идентични облекла. На сватбите младоженецът няма да може да се разграничава от булката.

Тарабич е говорел и за огромна война с небесни борби и нови оръжия. Спасението от тази злина ще може да стане единствено в страна, заобиколена от огромни морета, или на планина с три кръста. Който стигне до там жив, ще живее щастливо до края на живота си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР