ов екшън се разигра на Змийския остров в Черно море.

...
ов екшън се разигра на Змийския остров в Черно море.
Коментари Харесай

На Змийския остров: Украинците развяха знамето си, получиха руски ракети

ов екшън се разигра на Змийския остров в Черно море. Украинките военни доближиха острова и развяха знамето си като знак на това, че територията още веднъж е под техен надзор

Змийският остров постоянно е бил украински и постоянно ще бъде. И никаква краткотрайна окупация няма да промени това! Нашият батальон беше първият, който посети острова след освобождението. Беше рисковано, само че в този момент нашето знаме се вее на острова “, сподели спецчастите в изказване. На флага, който се вее на на острова, написа: „ Помнете съветския боен транспортен съд Змийският остров е в Украйна! “. Това заяви представителят на Одеската регионална военна администрация Сергей Братчук, написа " Телеграф ".



Малко по-късно обаче стана ясно, че акцията на украинските военни е приключила с нахлуване от страна на Русия.

Москва осведоми за случилото се, като заяви: „ Н а фона на военните неуспехи и всеобщо оттегляне на украинските войски в Донбас, в нощта на 7 юли киевският режим се опита алегорично да сложи знамето си на Змийския остров. Около 5 сутринта няколко украински военни слязоха на острова от моторница и се снимаха със знамето. Самолетите на съветските Военновъздушни сили неотложно нанесоха удар с високоточни ракети по острова, вследствие на което част от украинския боен личен състав беше унищожена. Оцелелите избягаха в посока село Приморское, Одеска област “.

Снимка: стоп кадър

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР