ОУКЛАНД, Калифорния (AP) — Робърт Ф. Кенеди-младши планира да обяви

...
ОУКЛАНД, Калифорния (AP) — Робърт Ф. Кенеди-младши планира да обяви
Коментари Харесай

Очаква се Робърт Ф. Кенеди-младши да обяви избора си за вицепрезидент за кандидатурата си за трета страна в Белия дом

ОУКЛАНД, Калифорния (AP) — Робърт Ф. Кенеди-младши възнамерява да разгласи своя претендент за вицепрезидент във вторник, когато се надпреварва да си обезпечи място в бюлетината за самостоятелната си акция за президент.

Преди събитието във вторник в Оукланд Кенеди и неговите помощници разпространиха имената на няколко кандидати, в това число известни персони с известни имена и не опит в политиката. Сред тези имена са куотърбекът на НФЛ Арън Роджърс и звездата от " Мръсни специалности " Майк Роу, както и някогашният губернатор на Минесота Джеси Вентура. Спекулациите в последно време бяха съсредоточени към Никол Шанахан, юрист и човеколюбец, финансирала реклама за Супербоул за Кенеди.

„ Това известие в действителност ще раздруса политическата върхушка “, сподели Кенеди във видеоклип, който разгласява в обществените медии предходната седмица.

Кампанията на Кенеди изплаши демократите, които се борят с варианти на трети страни, които биха могли да привлекат поддръжка от президента Джо Байдън и да оказват помощ на някогашен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР