ОУКЛАНД, Калифорния (AP) — Малката лига Оукланд Б планира да

...
ОУКЛАНД, Калифорния (AP) — Малката лига Оукланд Б планира да
Коментари Харесай

Оукланд А блокира плановете на второстепенната лига Б да играе мач в Колизеума

ОУКЛАНД, Калифорния (AP) — Малката лига Оукланд Б възнамерява да превземе залата на Оукланд А в Колизеума за една нощ на носталгия в края на юни - до момента в който клубът от огромната лига блокира съглашението им като собственик на изключителни права върху постройката за професионален бейзбол.

Преди месеци, преди новосъздадените Oakland Ballers да станат публични и в по-голямата си част към момента просто една огромна фантазия, съоснователят Пол Фридман обикаля напред-назад по имейл към 70 пъти в опит да обезпечи един специфичен игра на едно особено място, където той и толкоз доста други пазят скъпи мемоари, датиращи от младостта им.

Фрийдман сподели, че той и съоснователят Брайън Кармел са имали подписан контракт и депозит, заплатен посредством връзка с ASM Global, която ръководи постройката за Coliseum Authority - организация, която отдава чартърен стадиона на A's до тази година.

Собствениците на Мейджър Лийг Бейзбол единомислещо утвърдиха преместването на А в Лас Вегас през ноември и тимът проект...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР