ОУКЛАНД, Калифорния (AP) — Една августовска сутрин през 2022 г.,

...
ОУКЛАНД, Калифорния (AP) — Една августовска сутрин през 2022 г.,
Коментари Харесай

Връщането от операция на Томи Джон може да изглежда рутинно. Възстановяването може да бъде изпълнено със скръб, тревога и изолация

ОУКЛАНД, Калифорния (AP) — Една августовска заран през 2022 година, до момента в който е напълно самичък в Oakland Coliseum, Даултън Джефрис се тръшна в тревата и заплака.

Стомната плака в продължение на 45 минути. Шест години откакто стана определен в първия кръг на драфта и дни след 27-ия си рожден ден, той обмисляше да се откаже изцяло от бейзбола - първо за него, макар множеството трудности от пострадвания.

Джефрис направи осем титуляри за Атлетикс този сезон и знаеше, че десният му лакът има нещо съществено неправилно – още веднъж. Той беше претърпял една интервенция на Томи Джон през 2017 година и скоро щеше да се насочи към друга.

„ Имах потребност от добър рев “, сподели той. „ Понякога имаш потребност от това. “

Нараняванията на лакътя са измъчвали генерации питчъри, а увреждането на лакътния колатерален лигамент в лакътя на мятане е било спънка за кариерата. Това се промени преди 50 години, когато доктор Франк Джоуб реконструира UCL на Лос Анджелис Доджърс, левичаря Томи Джон и избави кариерата му....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР