OUKITEL K7 е четвърто поколение смартфони на OUKITEL с мощни

...
OUKITEL K7 е четвърто поколение смартфони на OUKITEL с мощни
Коментари Харесай

Ново видео на смартфона OUKITEL K7; започват предварителните продажби

OUKITEL K7 е четвърто потомство смарт телефони на OUKITEL с мощни акумулатори. Телефонът бе обявен преди месец и е оборудван с 10 000 mAh акумулаторна батерия.
След една седмица стартират предварителните продажби на с незабавна доставка. Хардуерът на K7 е малко по-слаб спрямо K10, само че дизайнът и софтуерът са доста усъвършенствани. А през днешния ден бе оповестено видео, показващо нови детайлности за този забавен смарт телефон.



Въпреки че това е един от най-ефективните и икономични смарт телефони с 10 000 mAh батерия, OUKITEL по никакъв метод не компрометира качеството и продуктивността. OUKITEL направи огромен брой проби, проучвания и промени, с цел да обезпечи високо качество, еластичност и продуктивност. Ако съпоставим с K10000 от първо потомство, ще се убедим. какъв брой огромно е подобрението.



По отношение на дизайна, опростените меки линии заменят ъглите. Рамата е железна, а текстурата на задния панел имитира естествена кожа. При софтуера е направена специфична оптимизация на камерата, която в този момент прави качествени фотоси, без значение дали в ослепителен безоблачен ден или през нощта при напълно едва осветление на сцената. Това е вероятно най-хубавата камера при всички смарт телефони с 10 000 mAh батерия.



Упълномощен ритейлър за предварителните продажби на OUKITEL K7 е интернет магазинът Banggood. Цената на смарт телефона е $179,99, само че Banggood предлага редица приятни бонуси по време на предварителните продажби. Можете да се абонирате за тези оферти в формалната уеб-страница на Banggood.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР