ОУ „Кирил и Методий“ и ОУ „Христо Ботев“ в Мездра

...
ОУ „Кирил и Методий“ и ОУ „Христо Ботев“ в Мездра
Коментари Харесай

От БДЖ разказаха на ученици от Мездра за нова професионална паралелка

ОУ „ Кирил и Методий “ и ОУ „ Христо Ботев “ в Мездра бяха хазаин на първите срещи, инициирани от “Холдинг БДЖ” във връзка разкриването напаралелки за образование и подготовка на фрагменти за употреба на железопътния превоз. Срещите бяха водени от Десислава Стоянова – шеф „ Човешки запаси “ в “БДЖ- Пътнически превози” ЕООД.
На срещите в двете учебни заведения, децата бяха осведомени с опциите, които железопътната компания предлага за възпитаници след приключен седми клас.
Експертите от държавния транспортьор, раздадоха на учениците разнообразни рекламни и презентационни материали, с които да разяснят по какъв начин и под каква форма ще могат да аплайват за специалност „ Техник на жп техника “- компетентност „ Локомотиви и вагони “ с спомагателна дееспособност „ Заварчик “, „ Помощник –локомотивен ватман “ и „ Ревизор вагони “ и втората специалност „ Електротехник “, компетентност „ Електрообзавеждане на преносим железопътен състав “.
На срещите беше показан и рекламният видеоклип, който Община Мездра взаимно с „ БДЖ-Пътнически транспорти “ ЕООД изготви, за разпространение на първата сходна самодейност в страната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР