ОУ Димитър Талев ще посрещне родители на бъдещи първокласници през

...
ОУ Димитър Талев ще посрещне родители на бъдещи първокласници през
Коментари Харесай

ОУ Димитър Талев ще посрещне родители на бъдещи първокласници

ОУ " Димитър Талев " ще посрещне родители на бъдещи първокласници през " Дни на отворените порти “. През трите дни 17.04 – 19.04.2018 година класните стаи на учениците от първи клас  ще бъдат отворени за заинтригуваните родители. Иновативни способи на преподаване и организация на образователната среда ще бъдат показани на родителите в образователни часове по български език и литература, математика, британски език. Организацията през тези три дни дава опция на родителите да участват и в действия от целодневната организация на образователния ден: самоподготовка, проведен отдих и спорт, занимания по ползи.

  " Знаем какъв брой се тормозят и вълнуват родителите при избора на учебно заведение за тяхното дете. За тях е от извънредно значение да имат действителна визия за образователната среда, организацията на образователния развой, пропускателния режим, материалната база, обезпечено хранене в учебно заведение. Ето за какво за трета образователна година ние организираме " Дни на отворените порти “, които предшестват акцията по приема на първокласници. Така родителите имат действителна визия и са спокойни и сигурни при избора на учебно заведение и подаване на заявление за присъединяване в класирането.  Дните на отворените порти се харесват от родителите и те ги чакат с неспокойствие.  За мен и целия  педагогически екип на ОУ " Димитър Талев “  е приоритет партньорството с родителите и взаимното задоволство от предоставяното качество на просветителния развой “, разяснява шефът на ОУ " Димитър Талев “, Ирина Чолакова.

Втора образователна година училището  е част от плана " Иновативни учебни заведения " на Община Пловдив и фондация " Световен учебен конгрес България ".  ОУ " Димитър Талев “ е претендент за включване в Списъка на новаторските училища  за образователната 2018/ 2019. Ако бъде утвърден плана му, две от паралеките на бъдещите първокласници ще се обучават  според нововъведенията, заложени в плана. Повече информация за организацията на " Дните на отворените порти “ може да прочетете в уеб страницата на учебното заведение http://ou-dtalev.info/.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР