Отзвукът от бруталното убийство на младата русенска журналистка Виктория Маринова

...
Отзвукът от бруталното убийство на младата русенска журналистка Виктория Маринова
Коментари Харесай

Вижте последното предаване на убитата Виктория Маринова

Отзвукът от бруталното ликвидиране на младата русенска журналистка Виктория Маринова още не е утихнал.
Засега управляващите не изключват нито една версия за убийството на русенската журналистка Виктория Маринова.
Това стана ясно от специфичния брифинг в Министерския съвет на вътрешния министър Младен Маринов, основния прокурор Сотир Цацаров и премиера Бойко Борисов.
Маринов описа и, че са били арестувани няколко души с престъпно минало, само че са били освободени, защото нямали нищо общо със случая. Вътрешният министър сподели, че задържаният се споделя Северин Надеждов Красимиров, на 21 години, роден и живял в Русе.
Маринов изясни, че Красимиров е бил регистриран поради кражба на цветни метали, само че няма публични данни да е правил друго закононарушение. Той посочи и, че има осъществени ДНК експертизи, само че се вършат и други проби. До сегашния миг наподобява Северин е отговорен, стана ясно от думите на основния прокурор Сотир Цацаров.
Повдигнати са две обвинявания на Красимиров – за обезчестяване, за което може да влезе в пандиза от 10 до 20 години, както и за съзнателно ликвидиране, осъществено по изключително нечовечен метод, като за второто закононарушение може да влезе в пандиза доживот, само че минимум за 15 години. Сега ще се задейства процедура с искане за екстрадиция на Красимиров – пред немски съд. Цацаров също категорично акцентира, че работата по случая продължава – по всички версии.
Нека си напомним и последното излъчено ТВ предаване на починалата към този момент журналистка.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР