Отзовавайки се на сигнал, че късно снощи са се извършвали

...
Отзовавайки се на сигнал, че късно снощи са се извършвали
Коментари Харесай

Среднощна проверка на строеж доведе до сблъсък между кмета на "Младост" и охранители

Отзовавайки се на сигнал, че късно нощес са се правили строителни действия в комплекса " Гранд каньон " в столичния " Младост ", кметът на региона Десислава Иванчева е била бутана и дърпана от охранителите на обекта. За това алармира самата тя в профила си във " Facebook ", като е разгласила и клип на част от конфликта, който е снимала с телефона си.

Строителството на комплекса " Гранд каньон " на турската компания " Гаранти коза " стартира през април. Разрешението за градеж на част от плана бе издадено през март от основния проектант на регион " Младост " Весела Тасева, поради което Десислава Иванчева я освободи от поста.

В обявата си Иванчева твърди, че през вчерашния ден вечерта е получила сигнал от поданици на блок 303, който е против градежа, че от обекта се подвига звук. Иванчева отива на място и стартира да снима с телефона си. От видеото се вижда, че на обекта текат строителни действия.

Кметът на " Младост " желае да види разрешенията да се работи вечер, само че охранител и различен човек приканват Иванчева да напусне обекта, като настояват, че тя не се е легитимирала.

" Бутаха и ми дърпаха телефона, с цел да не ги фотографирам, и най-после и той се озова в калта ", написа Иванчева във " Facebook ", като се оплаква от същото и във видеото. От него обаче не се вижда ясно дали в действителност охранителите упражняват принуждение върху кмета. Вижда се обаче, че телефонът пада на земята.



Потърсени от " Дневник ", от " Гаранти коза " отхвърлиха какъвто и да било коментар по тематиката. Те нямаха и предпочитание да отговорят дали на обекта са се изпълнявали строителни действия, в случай че да - какви, и дали има издадено позволение за това.

От известието на Иванчева не се схваща за какво отива сама на обекта, дали се е легитимирала на влизане и дали са й били показани документите за градеж. Потърсена за коментар, тя не отговори на мобилния си телефон.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР