Отвратителни сте всички, написа на английски преди броени часове певицата

...
Отвратителни сте всички, написа на английски преди броени часове певицата
Коментари Харесай

Забъркаха Крисия в ужасен скандал заради снимка, тя избухна: Отвратителни сте всички!

" Отвратителни сте всички ", написа на британски преди броени часове певицата Крисия в профила си в Instagram. 

" Не обичам да се съпоставям в разнообразни хора и обстановки, само че тъй като " ние " българите обичаме да мислим през очите си, а не по явни условия, би трябвало да обясня за хората, тъй като това се случва световно и в действителност се надявам някой ден тези неща да се възприемат за неточни и груби в този огромен, само че толкоз дребен свят, с цел да може да отбраните околните си най-малко ", написа тя. 

По думите на Крисия хората са станали егоисти и точно това е повода за положението на " всичко ". " Огледайте се и погледнете себе си преди да създавате война, тъй като всичко това се случва поради " нас ", хората ", приключва Крисия.

Повод за тези тежки думи са появили се фотоси от празненство, на което наричащият се " пиар на звездите " Наско Лазаров е прегърнал Крисия по много чудноват метод, обгръщайки с ръка седалището на певицата. Явно Крисия не е напълно съгласна с хейта, който се лее по адрес на пиара, само че пък качи и спорно видео, с Ариана Гранде.  На него певицата е прегърната от свещеник, който е положил прекомерно покрай гърдите ѝ ръката си. 

Във видеото се изяснява, че това най-вероятно е било несъзнателно от страна на пастора, само че очевидно на певицата не ѝ е било прелестно. Наско Лазаров също разяснява абсурда, като назова Крисия свое " дете " и съобщи, че нищо от фотосите не е с неприятни намерения и планове, написа каналът Vbox7.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР