Отвратен съм от мнението, че едва ли не аптекарите станаха

...
Отвратен съм от мнението, че едва ли не аптекарите станаха
Коментари Харесай

Марешки: Ако тези 240 човека пръснат заразата, никой няма да може да оправи нещата

 " Отвратен съм от мнението, че надали не аптекарите станаха най-големите спекуланти на пазара. Фармацевтите не могат да създадат далавера, тъй като медикаментите имат пределна цена. Цените се дефинират от производителите, а не от аптекарите ". Това показа в студиото на " Лице в лице " по bTV водачът на " Воля " и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

" Никой от сътрудниците не надвишава цените, в противен случай поставят се напълно естествени цени. И като приказваме за цени, за какво никой не обелва нито дума за цените на горивата. Нито министър, нито народен представител, нито президент, нито омбудсман, но безусловно никой. Вижте, че международните цени на петрола се сринаха, единствено у нас те останаха непроменени ", разяснява водачът на " Воля ".

Марешки също по този начин изради недоумението си за какво народните представители не престават да работят на фона на пандемията с ковид. При опит на водещата в студиото да му обясни, че въпреки всичко би трябвало да се одобряват закони, свързани с изключителното състояние, зам.-председателят на Народното събрание изрично съобщи, че това е неправилно, защото животът и здравето на хората са по-важни от приемането на един закон.

" Ако тези 240 индивида разпилян болестта, никой няма да може да оправи нещата, акцентира Марешки и добави, че депутатите би трябвало да са във почивка, както са учениците ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР