„Отворихме“ хладилника на кървавия диктатор Путин и ще ви кажем:

...
„Отворихме“ хладилника на кървавия диктатор Путин и ще ви кажем:
Коментари Харесай

„Дегустатор на отрова“: На какво ухае в кухнята на руския лидер?

„ Отворихме “ хладилника на кървавия деспот Путин и ще ви кажем: каква напитка пие всеки ден, за какво не харесва аления хайвер, по какъв начин храната го направи параноик и каква марка млечни артикули, която не се намира единствено в кухнята на президента на Руската федерация, само че и на украинските лавици, предочита той, написа.

Предупреждение за спойлер: След като прочетете гастрономическите желания на Путин, има избрани храни, които ще желаете да поставите в черния лист от диетата си.

Параноята на Путин по отношение на храната

Храненето за Путин е тестване и в това време риск от гибел (той по този начин смята). При никакви условия президентът на Руската федерация няма да бъде първият, който пробва храната си, която основният готвач му е приготвил в самостоятелната президентска кухня. Защо? Просто е: той е параноик - опасява се да яде отровена храна...

Путин има дегустатор, който постоянно е именуван „ дегустатор на отрова ". Всеки ден вкусва храна пред Путин. След това диктаторът изчаква няколко минути и да види дали служащият ще прояви признаци. Такъв е животът на президента на Руската федерация - да яде след другите!

Нищо чудно за какво Путин закусва в 12:00.

Ежедневно хранене

За закуска Путин яде каша (не обича овесена каша, само че няма да откаже елда), извара с мед и плодове. Пие сурови пъдпъдъчи яйца, които се предлагат за консумация след боледуване. Кафето ненавижда и избира китайски зелен чай. Дали пие, с цел да успокои нервната си система?!

Обядът и вечерята при диктатора не са постоянни хранения. Може би поради дегустатора, който работи единствено заран? Ако са, значи менюто е уравновесено: със зеленчуци и агнешко месо или риба. Очаквахме да забележим „ юфка " в ТОП-те му ястия, които нормално висят на ушите на руснаците.

В диетата му няма десерти, както и хлебни произведения, тъй като кървавият деспот поддържа фигурата си във форма. Изключението е сладоледът.

Страст към млечните артикули

Според някогашната му брачна половинка Людмила потвърден метод да привлечете вниманието на диктатора е да оставите чаша кисело мляко на кухненската маса. Ето един лайфхак за вас по какъв начин да привлечете „ поканен “ посетител в Украйна.

Путин обича и млякото, което беше видяно в хладилника на резиденцията му Ново-Огарьово. Опаковката на съветската марка „ Простоквашино " се появи в сюжет, сниман от канала NTV. Украинците пренебрегват продуктите на марката след нахлуването на Руската федерация. Путин не крие любовта си към домашните артикули. Е, най-малко някой може да си ги разреши в Русия, поради курса на рублата...

Деликатеси

Путин към този момент не е взискателен към потребителските артикули, а към деликатеси за специфични ценители. Той няма да избере червен хайвер – хайверът от морски таралеж е биологично скъп за него.

„ В моята визия и проучванията ми подсказват какъв тип хайвер съм. Хайверът на морски таралеж има огромна биологична стойност, да?. Моят опит към момента приказва в тази посока “, споделил Путин пред медията

Превод и редакция: Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР