Отвориха офертите, подадени в процедурата за възлагане на обществена поръчка

...
Отвориха офертите, подадени в процедурата за възлагане на обществена поръчка
Коментари Харесай

Отвориха офертите в търга за строителството на интерконектора Гърция - България

Отвориха офертите, подадени в процедурата за възлагане на социална поръчка с предмет "Проектиране, доставка и строителство на междусистемна газова връзка Гърция-България ". Това е станало на обществено съвещание през днешния ден в офиса на плановата компания "Ай Си Джи Би " /ICGB/ АД, оповестиха от компанията.

Прогнозната стойност на публичната поръчка е 145 000 000 евро без Данък добавена стойност, а срокът за осъществяване на поръчката е 18 месеца, считано от започване на осъществяването.

Над 10 български и задгранични компании и обединявания са показали първичен интерес към публичната поръчка и са подали документи в първа фаза на процедурата. Търгът се организира като лимитирана процедура. По предписание единствено петима претенденти могат да продължат напред към втора фаза и подаване на предложения. От позволените претенденти в посочения от възложителя краен период са постъпили предложения от ДЗЗД "АЙ ДЖИ БИ - 2018 " и J&P АВАКС, осведомиха от ICGB.

Предстои да се прегледат техническите оферти за тяхната допустимост, слагане на техническа оценка съгласно индикаторите на методиката и отваряне на ценовите оферти, прецизираха от ICGB.

От ICGB плануват изборът на реализатор да бъде сбъднат през май, с цел да стартират строителните действия през юни, се показва в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР