Отвори врати първият магазин BILLA в град Чирпан, който е

...
Отвори врати първият магазин BILLA в град Чирпан, който е
Коментари Харесай

Веригата с най-голям брой магазини у нас отвори първи обект в Чирпан с инвестиция от 2 милиона лева

Отвори порти първият магазин BILLA в град Чирпан, който е и 150-ият обект на веригата в България, оповестиха от компанията. Размерът на инвестицията възлиза на над 2 млн. лв..

Обектът се намира на бул. " Георги Димитров " №87 и ще посреща клиентите си всеки ден, от понеделник до неделя, сред 7:30 и 22:00 часа, с подбор от над 8000 продукта. 

" За нас в BILLA откриването на всеки нов обект е особено и вълнуващо събитие, изключително когато прибавяме нов град на нашата карта. Стратегията ни за агресия в страната напредва с цялостен ход и съм благополучен, че през днешния ден в Ритейл парк Чирпан отворихме 150-ия си обект в България. Целта ни ес всеки нов магазин да бъдем по-близо да нашите клиенти - както като локация, по този начин и в устрема си да бъдем постоянно разполагаем за тях, да предлагаме многообразие ида вършим извършването на покупки по-лесно и прелестно прекарване ", споделя Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.
 Ивелина Евстатиева поема човешките запаси в BILLA България
Ивелина Евстатиева поема човешките запаси в BILLA България

Тя има управнически опит в редица браншове

Площта на комерсиалната зала възлиза на 860 кв. метра. Магазинът е оборудван с каси на самообслужване, които разрешават на потребителите сами да маркират и да платят с банкова карта своите покупки. В обекта са въведени и редица софтуерни решения, щадящи природата -електронни етикети с подробна информация за всеки продукт, енергоефективни хладилни съоръжения и LED осветяване.

Политиката на компанията за стабилно развиване и запазване на околната среда цели реализиране на цялостна климатична индиферентност до 2040 година
 BILLA България влага 2 милиона лв. в нов магазин в Сливен
Най-голямата комерсиална верига по брой магазини у нас влага 2 милиона лв. в нов обект в Сливен

Това е третият обект на веригата в града
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР