отвори нов фронт на противопоставяне между треньора Златомир Загорчич и

...
отвори нов фронт на противопоставяне между треньора Златомир Загорчич и
Коментари Харесай

Венци Стефанов отговори на Загорчич: Явно си е помислил, че той диктува нещата в клуба

отвори нов фронт на опълчване сред треньора Златомир Загорчич и управлението на „ белите “. За първи път наставникът намерено подлага на критика и Венцеслав Стефанов, който пък му отговори в изявление за Българска национална телевизия.

Ако до в този момент за спор и проблеми се боравеше с препратки и подмятане, нощес Загорчич непосредствено показа за тежки проблеми на „ Овча Купел “.

„ Ядосан съм на управлението. Оставени сме сами да се оправяме. Положението в Славия е доста тежко. С нищо не усещаме поддръжката на управлението. Няма късмет първи да потърся господин Стефанов “, сподели Загорчич.

В отговорът, мощната фигура в Славия, Венцеслав Стефанов, съобщи, че е отчаян от думите на Загорчич, а една от ябълките на раздора е, че треньорът прекомерно малко дава благоприятни условия на млади играчи, макар, че те са национални състезатели.

„ Не желая да слизам до това равнище. Не го разясня. Явно, че си е помислил, че той може да диктува нещата в клуба. Не е красиво и не е етично “, разяснява Стефанов пред Българска национална телевизия.

„ Може би, тъй като имаме 11 национали, които са били на лагер и не е имало задоволително хора за подготовка. Имаме дублиращ тим, има благоприятни условия. Друг е въпросът, че от тези 11 национали доста малко се употребяват техните качества. Вчера (Загорчич) за първи път пусна едно цяло полувреме да играят някои от децата “, сподели още Стефанов.

Попитан дали Златомир Загорчич ще води и идващия мач на Славия, президентът на белите отговори по този начин: „ Вероятно “.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР