Отворете #BibleTok и след известно време на превъртане неизбежно ще

...
Отворете #BibleTok и след известно време на превъртане неизбежно ще
Коментари Харесай

Запознайте се с Alabaster, любимата книга за изучаване на Библията на TikTok

Отворете #BibleTok и след известно време на приплъзване неизбежно ще се натъкнете на книга за проучване на Библията от Alabaster.

Мистериозните книги, красящи излъчванията на обществените медии, са задоволително красиви, с цел да служат като украса на масичка за кафе — деликатни, бели, лъскави, безшумно нашепващи елементарния скандинавски изящен дизайн, който инфлуенсърите помогнаха да се издигне.

Всяка корица включва спираща дъха снимка, която можеше да бъде снимана напряко от най-обичаните пейзажи на VSCO, от вълнисти мъхести хълмове до избледнели розови залези и заснежени планини.

Обърнете няколко страници и ще откриете, че в тези книги има доста повече от красиви фотоси. Най-вече „ Доброто и красиво проучване на Библията “ обгръща проучване от 30 глави, изследващо основни тематики от Стария и Новия завет, в това число смелостта и провидението посредством историята на Естер, визията и оценяването на другите посредством историята на Агар и приемането на благодатта посредством историята на Яков...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР