Отвлечена жена Жена на 45 години е била качена против

...
Отвлечена жена Жена на 45 години е била качена против
Коментари Харесай

Краварка от Поповско е била отвлечена пред очите на съпруга й

Отвлечена жена Жена на 45 години е била качена срещу волята й в автомобил. Сигналът за случая е бил подаден към 20 часа на 29 август, потвърдиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Търговище. Сформирани били екипи от чиновници на Районното полицейско ръководство в Попово, които единствено за час съумели да спасят отвлечената. Тя била открита в къща в поповското село Паламарца, арестуван е стопанинът - 53-годишен мъж.
 
Той е и притежател на потребления за отвличането автомобил. Ден по-късно в ареста е доведен и съучастникът му – мъж на 49 години от Попово. Работата по документиране на закононарушението продължава под управлението на прокурор от Окръжна прокуратура – Търговище, откъдето отхвърлиха повече информация по случая.

Отвлечената жена е от прилежащото на Паламарца село Гагово, описа кметът на Паламарца Георги Георгиев. Тя е краварка там и по време на случая е била дружно със брачна половинка си, който е подал сигнала до полицията. Задържаният за отвличането мъж от Паламарца е купил къщата си там преди няколко дни. Бил е рецидивист и е лежал в пандиза.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР