Отваряйки темата за ретро хитовете, Папи Ханс не остава по

...
Отваряйки темата за ретро хитовете, Папи Ханс не остава по
Коментари Харесай

Кой Би Предположил! Лъснаха Кирливите Ризи На Папи Ханс! Вижте Какви Ги Върши!

Отваряйки тематиката за ретро шлагерите, Папи Ханс не остава по обратно и се включва със лична история от това лято. Вижда се, че другите съквартиранти не са по-назад с текстовете на чалга песните. Те също се включват в заниманието, припявайки други шлагери на Кондьо.

Папи признава, че чуе ли текст един път, незабавно му се запечатва в главата. Докато споделя своята история от чалга клуба Константин демонстрира и няколко чупки в ханша. И макар думите му, че не е ходил на чалготека от 5 години и това лято му е било за първи път от много време насам, вижда се, че не е изгубил тренинг с танците, написа разкрития.

Папи признава още, че с другари са си разрешавали да чувам чалга, само че в заведението по никакъв начин не му е било прелестно. „ Хората са пъклен неприятни. Всички са обезверени, неприятни, с вталени ризки… всички се оглеждат. Един пристигна и ми вика: „ Брат, дай да се снимаме “, споделя въодушевено изпълнителят на „ Кекс “.

Това държание доста нервира Папи, тъй като той ненавижда да му навлизат в персоналното пространство. Той изрично му отхвърля. Константин споделя също, че по принцип не отхвърля да се снима, само че доста го нервират толкоз напористи почитатели, които влизат по този начин внезапно в персоналното му пространство.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР