Оттук нататък ние няма да бъдем тези, които нелегално да

...
Оттук нататък ние няма да бъдем тези, които нелегално да
Коментари Харесай

Петков за полета на Лавров: Няма да сме тези, които нелегално пускат нечии външни министри

" Оттук нататък ние няма да бъдем тези, които незаконно да пускаме нечии външни министри, единствено тъй като те си мислят, че имат правото. Има си закон и правила, има ясни наказания за съветски полети. България ще следва точните правила на Европейски Съюз. Ние ще бъдем сътрудник в Европейски Съюз, от който не може да се чакат неприятни изненади ", това съобщи министър председателят Кирил Петков пред медиите във връзка осуетения полет на руския външен министър Сергей Лавров в Сърбия заради отхвърли на България, Северна Македония и Черна гора да отворят въздушното си пространство за самолета на дипломата. 

Искри прехвърчаха сред Русия и няколко държави на Балканите, измежду които и нашата страна.

Министър-председателят разяснява и други настоящи тематики. За актуализацията на бюджета той съобщи, че сега тя взема решение базов проблем. 

" Въпреки че стопанската система в последните 4 месеца е с положителен напредък, инфлацията заплашва хората с най-ниски приходи. Акцентът на актуализацията е да покрием точно тези хора. Нашето заричане е да няма никой под линията на беднотия и желаеме да си го осъществим. Това е първият ни приоритет ", съобщи Петков след събранието на Националното съдружие на общините.

По думите му работодателите знаят, че това, което е дадено, ще бъде изпълнено. „ Допълнителните средства, които се акумулират в енергийната система, ще бъдат върнати назад на бизнеса ”, разясни той. 

Очаквайте детайлности!

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР