Оттук нататък да не говорят за некоалиция и сглобка. Това

...
Оттук нататък да не говорят за некоалиция и сглобка. Това
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Истината лъсна – некоалицията се оказа твърда коалиция за Борисов и ГЕРБ, но вредна за България

„ Оттук нататък да не приказват за некоалиция и сглобка. Това е твърда и ясна коалиция, която е нездравословна за България. Сплотена е само от персонални, партийни и стопански ползи. Нищо добре не ни чака с това държавно управление. ” Това разяснява пред медии водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след гласуването на вота на съмнение за бранш „ Енергетика ”.
По нейните думи, най-голямото изменничество към гласоподавателите в най-новата ни история към този момент е узаконено с още един акт. „ Избирателите на ПП-ДБ евентуално са най-излъгани, само че и тези на ГЕРБ, тъй като едните щяха да изчегъртват другите, а най-после задкулисието се прегърна ”, уточни тя.
Тя разяснява отсъствието на Бойко Борисов от гласуването по този начин: „ Важното е, че Делян Пеевски беше тук. Те вършат това, което той им подреди. Това, че Бойко Борисов е отсъствал, не значи нищо. В случая,  той е никой. ”
„ Борисов се пробва да внуши на гласоподавателите на ГЕРБ в предизборната акция, че няма нищо общо с ПП-ДБ и че всички вреди на страната ги носят единствено те. Не имам вяра народът да е толкоз доверчив. Всичко, което се случва в страната се дължи на гласовете на ГЕРБ. Те са основата на сглобката ”, сподели още Нинова.
И осведоми, че претекстовете за нов избор на съмнение за неуспех в политиката за национална сигурност и защита към този момент са подготвени.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР