Отцепниците от ИТН водят разговори с продължаваме промяната за явяване

...
Отцепниците от ИТН водят разговори с продължаваме промяната за явяване
Коментари Харесай

Отцепниците от ИТН водят разговори с ПП за места в листите им: Радостин Василев



Отцепниците от Има Такъв Народ водят диалози с " продължаваме смяната ” за явяване дружно на изборите. Това стана ясно изявлението на някогашния състезателен министър Радостин Василев в предаването " Тази заран ”. 

" В момента водим диалози с управлението на " Продължаваме промяната ”. Аз и сътрудниците, които са част от гражданското придвижване, което е в развой на регистрация и напълно скоро ще бъде реалност, вероятно ще участваме дружно на изборите. Водят се диалози и с Политическа партия, въпреки всичко те имат групови органи на ръководство и там решенията не се вземат еднолично. В идващите дни, когато има нещо дефинитивно, ние ще го обявим дружно с смяна. Възможно е други сътрудници, които са в гражданското придвижване да се появят в листите на Политическа партия ”, сподели Василев. В края на юли отцепниците от " ИТН " сътвориха гражданско придвижване, в което вземат участие Радостин Василев, проф. Николай Радулов и Иво Атанасов.

Малко преди този момент депутатите от Има Такъв Народ Иво Атанасов, Георги Георгиев, Деян Петков, Радостин Василев, Светлин Стоянов, Николай Радулов оповестиха, че напущат партията и парламентарната група.

Смятам, че Политическа партия ще завоюват изборите, макар социологическите проучвания. Те направиха за първи път от 30-години смяната. Има Такъв Народ е част от политическата история, след множеството изменничества те няма да е появят повече. Доверието към този момент е изгубено. Надявам се да не се появят повече, добави Василев.   

Той акцентира, че коалиция с Политическа партия не може да стане, тъй като нашето гражданско придвижване не го разрешава и добави, че те ще поддържат Политическа партия без съдружно съглашение. 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР