Отцепникът от Има такъв народ - бившият депутат Светлин Стоянов,

...
Отцепникът от Има такъв народ - бившият депутат Светлин Стоянов,
Коментари Харесай

Отцепник от ИТН: Тошко легализира престъплението на Слави

Отцепникът от ИТН - някогашният народен представител Светлин Стоянов, изрази остро отвращение против опита, по думите му, на Тошко Йорданов да оправдае и да легализира систематичното неподаване на декларация към КПКОНПИ на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

За следващ път Дългия отхвърли да внесе наложителния по закон документ по Единния указател за лица, заемащи висши обществени длъжности. Той не го направи нито като народен представител - в късия състав на 45-ото Народно събрание, нито след това като партиен водач.

А преди няколко дни водачът на парламентарната му група Йорданов съобщи, че нищо кой знае какво не се е случило, просто Трифонов щял да си заплати санкцията за недекларирането на приходи и парцели.

" Само аз ли си мисля, че е меко казано необичайно Тошко Йорданов да оправдава Слави за неподадената декларация към КПКОНПИ с думите: “Плащаш си санкцията и толкова”. Това ли е метода да се нарушава закона и да си плащаме санкцията?! Със същата мощ звучи и карайте пияни и си плащайте санкцията и толкоз.

Създава се рисков казус, да се омаловажава нарушаването на закона и то от висши политически фигури ", счита Стоянов.

И прибавя:

" Все си мисля, че тъкмо те би трябвало да дават образец, тъй като другояче напълно естествената логичност е да демотивираш всеки естествен български жител да съблюдава закона като си заплати санкцията и толкоз. Ами не е единствено толкоз, демократично общество се гради да основата на закони, правила и правила. Другото е това, което виждаме - обръщаме масата и толкоз ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР