Оттеглянето на Великобритания от ЕС без споразумение ще бъде катастрофа

...
Оттеглянето на Великобритания от ЕС без споразумение ще бъде катастрофа
Коментари Харесай

ЕП: Оттеглянето на Великобритания без споразумение ще бъде катастрофа

Оттеглянето на Англия от Европейски Съюз без съглашение ще бъде злополука - филантропична и икономическа. Това съобщи ръководителят на Европейския парламент Антонио Таяни след днешната среща с английския министър председател Тереза Мей.

Много сме загрижени , сходно развиване ще бъде доста рисково решение, добави той. Екологичен потенциал поддържа постигнатото съглашение с Лондон, то е само вероятното, съобщи Таяни.

Той означи, че Европейски Съюз остава отворен за по-тесни бъдещи връзки с Англия и би желал задълбочено съдействие в защитата, миграцията и търговията, в битката с тероризма . Работим за това да се избегне овакантяване без съглашение, само че няма по какъв начин да предоговаряме постигнатото съглашение. Трябва да приказваме, да приказваме, да приказваме, сподели Таяни.

Председателят на работната група на Екологичен потенциал по въпроса с английското отдръпване Ги Верхофстат, който също взе участие в днешната среща с Мей, уточни, че няма по какъв начин да отпадне защитната мярка за ирландската граница, залегнала в съглашението. Той добави, че през цялото време на договарянията Екологичен потенциал е бил подготвен да направи политическото изказване, съпътстващо съглашението, по-точно и правно обвързващо.

-->

Не може да търсим съглашение, което да се крепи на малко болшинство в Народното събрание в Лондо н, належащо е съдействие сред английските партии. Подкрепяме предложенията в днешното писмо на Джереми Корбин. Сега е значимо да се стигне до английска позиция, подкрепена допустимо най-широко, съобщи Верхофстат.

Оттегляне без съглашение съгласно нас ще бъде злополучие и за двете страни. Би било безконтролно от страна на някои английски политици да вървят в тази посока и да избират това, сподели той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР