Оттеглянето на руските сили от украинският град Бахмут е политически

...
Оттеглянето на руските сили от украинският град Бахмут е политически
Коментари Харесай

Лондон: Оттеглянето на руските сили от Бахмут е „политически неприемливо“ за руските лидери

Оттеглянето на съветските сили от украинският град Бахмут е „ политически недопустимо “ за съветските водачи. Това заяви Британското министерство на защитата, съобщи БНР. От там допълват, че Украйна е постигнала големи триумфи към Бахмут.

Данни на английското разузнаване сочат, че през ни борбите към Бахмут са били по-скопойни, само че през последната седмица са се засилили.

Украинският град Бахмут, който е следен от рускнаците, си завоюва прякора „ месомелачката “ и от двете страни, поради ожестожените боеве, които се водят там.

В сводката на министерството на защитата се показва, че бойният дух на руснаците, които отбраняват града при укаинското контранастъпление е понижен. От там показват още, че способността на съветските сили да побеждават украинската артилерия е лимитирана.

Бритатските военни допълват, че съветското управление сигурно счита за политически недопустимо да признае загубата на Бахмут. Градът е със алегорично значение, като една от дребните превзети територии от Русия през последните 12 месеца, показват още английските военни.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР