Оттеглилият се пилот на Формула 1 Фелипе Маса е наясно

...
Оттеглилият се пилот на Формула 1 Фелипе Маса е наясно
Коментари Харесай

Маса знае кой ще го замести в Уилямс

Оттеглилият се водач на Формула 1 Фелипе Маса е наясно кой ще заеме неговото място в отбора на Уилямс от идващия сезон, само че не му е разрешено да разкрие информацията си. Бразилецът се върна в падока на шампионата през януари, с цел да замести на пожар миналия в Мерцедес Валтери Ботас. Още преди края на сезон 2017 обаче тимът му сподели " благодарим ти, сбогом " и съобщи, че няма да му предложи нов контракт. Празния болид до Ланс Строл пък отприщи война. В момента като кандидати за него се считат Роберт Кубица, водачът на Заубер Паскал Веерлайн и аварийният водач на Уилямс Пол ди Реста.

На въпроса на кого залага, Маса отговори: " Аз към този момент знам кой е, тъй че няма да давам парите си за никого. Надявам се, че е най-хубавото решение за отбора, само че аз си потеглям, тъй че мен не ме интересува ".

За най-възможен вид сега се счита Кубица, който мина през няколко теста с болиди на Уиламс от разнообразни сезони. Бившият водач на Рено записа седмо най-хубаво време през вчерашния ден в Абу Даби, което бе по-добро достижение от някои настоящи състезатели.
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР