Отстраняват трима полицаи, позволили на заподозрените за убийството на Кирил

...
Отстраняват трима полицаи, позволили на заподозрените за убийството на Кирил
Коментари Харесай

Заради смъртта на Кирил Русев: Отстраняват трима полицаи от „Гранична полиция“

Отстраняват трима служители на реда, разрешили на обвинените за убийството на Кирил Русев да мина границата, оповестиха от „ Гранична полиция “.

Петър Александров и съучастникът му се пробвали да кремират тялото на убития с подправени документи

Със заповед на шефа на дирекцията гл. комисар Антон Златанов са формирани дисциплинарни производства за осъществено на 4 януари тази година нарушаване на разпоредбите за граничен надзор. Трима дежурни на промяна чиновници са отстранени до изясняване на всички обстоятелства и условия по случая, прецизират от „ Гранична Полиция “.

Обвиняеми за бруталното ликвидиране са Петър Александров и Александър Кинов

Заподозрени за отвличането и убийството на 49-годишния Кирил Русев в София са Синът на починалия някогашен финансов министър Стоян Александров – Петър, и притежателят на погребална организация Александър Кинов.

Двамата обвинени дават отговор пред съда за осъществяване на преднамерено ликвидиране. Според проверяващите закононарушението е станало на 4 януари.

Разплитането на убийството стартира откакто хипотетичните причинители напущат България и влизат в Сърбия. На границата единият демонстрира документа за идентичност на жертвата.

Според шефа на „ Криминална полиция “ физическият причинител на убийството на Кирил Русев е погребалният сътрудник

В прилежащата страна двамата остават малко повече от час. А с цел да се върнат у нас, употребяват същинските си документи за идентичност. Целта –  да инсценират, че убития е напуснал страната ни, считат проверяващите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР