Отстраняват от Министерството на външните работи Красимира Трифонова, която е

...
Отстраняват от Министерството на външните работи Красимира Трифонова, която е
Коментари Харесай

МВнР отстранява заподозряната за убийството на Пейо Пеев

Отстраняват от Министерството на външните работи Красимира Трифонова, която е упрекната за убийството на Пейо Пеев, оповестиха от министерството.

Нейната щерка е работила в община Бургас

„ Министерство на външните работи е информирано  за случай на чиновник, против който има формирано наказателно произвеждане. Предприети са дейности за премахване на служителя от системата на Министерство на външните работи. Оказва се нужното подпомагане на проверяващите органи по случая “, показаха от Министерството на външните работи след питане на bTV.

Съдът остави в ареста 54-годишната Красимира Трифонова, а щерка ѝ Габриела Пеева беше пусната под домакински арест. 33-годишната жена има две деца – на 4 месеца и 6 години .

Когато има спешен случай, разчитаме на близки и родственици, на приемни фамилии, сподели Иванка Шалапатова

Проверка на bTV Новините сподели, че тя е работила в община Бургас. От там отхвърлиха коментар с претекстовете, че от година е в майчинство.

От " Продължаваме промяната " прецизираха за bTV, че дамата е измежду учредителите на придвижването, само че в никакъв случай не е била негов член. След кандидатирането ѝ за народен представител от Бургас на изборите през 2021 година не е част от структурата на партията.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР