Отстраняването на Станиславова е покушение срещу Борис Бонев, който я

...
Отстраняването на Станиславова е покушение срещу Борис Бонев, който я
Коментари Харесай

Контрера: „Красно село“ е еталон за управлението на ДБ, с Бонев може да бъде съсипан всеки район

Отстраняването на Станиславова е нападение против Борис Бонев, който я поддържаше
С помощта на Борис Бонев може да бъде унищожен всеки столичен регион,  съобщи Карлос Контрера, общински консултант от групата на „ Патриоти за София “, съобщи БГНЕС.

Контрера разяснява случая с някогашния областен кмет на „ Красно село “ Росина Станиславова от „ Демократична България “, която беше отстранена поради спор на ползи.

„ Случаят с районния кмет на „ Красно село “ беше явен. Знаехме, че ще стигнем до сходен процес, в който имаме изрично неработеща районна администрация и голяма група недоволни жители “, съобщи Контрера. Той напомни, че в лозунга си коалиция „ Демократична България “ споделяше, че ще бъде изменена политиката на България: „ Сега те нямат доверие на екипа на личния си областен кмет “.

Контрера акцентира, че протичащото се в регион „ Красно село “ е пример за метода, по който ръководят Демократична България. „ Район „ Красно село “ не е дребен и би трябвало да има нотка на политическо разкайване към жителите на региона поради това, което им предизвикаха. Защото със снимане във Facebook и отскачане по площадите не става. Трябва отговорност, логическо мислене, професионализъм, както и морални и обществени качества “, добави той.

Общинският консултант съобщи, че отстраняването на Станиславова е удар и по Борис Бонев, който я е подкрепял. 

„ Отстраняването на госпожа Станиславова е и нападение против Бонев, който на балотажа обясняваше по какъв начин дава цялостната си поддръжка за нея на предизборния ѝ протест, обяснявайки, че ще е прелестен кмет, а в този момент изяснява, че ставали неточности. Ама нали Вие сте непогрешимите, господин Бонев. Носете отговорността си. Вие можете да съсипете всеки столичен регион благодарение на господин Бонев “, предизвести Контрера.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР