Отстраниха съдебния лекар от Стара Загора, който направи съдебната експертиза

...
Отстраниха съдебния лекар от Стара Загора, който направи съдебната експертиза
Коментари Харесай

Отстраниха съдебния лекар от Стара Загора, направил експертизата на Дебора

Отстраниха правосъдния доктор от Стара Загора, който направи правосъдната експертиза на Дебора, която бе нарязана с макетен нож. 

Д-р Теодор Стаматов няма да е на работа краткотрайно до момента в който завърши следствието. Това дава опция на проверяващите органи и на " Съдебна медицина " да се извърши оценка на увредите на потърпевшото момиче. Това съобщи шефът на УМБАЛ " Проф. Д-р Стоян Киркович " - Стара Загора проф. Йовчо Йовчев.

От думите му стана ясно, че доктор Стаматов не направил нищо неправилно и че той не вземал решения под публичен напън - единствено че не стана доста ясно за какво тогава правосъдният доктор не е на работа.

" Когато съм взимал такива решения, защото то не е първото на територията на болничното заведение, постоянно съм се управлявал от това какво е естеството на увредата, какви са резултатите от съответните белези или нарушавания, които са настъпили в човешкия организъм. Не дотолкоз е публичният интерес, а дотолкоз какъв е рискът на следващи витални процеси, които протичат у всеки от нас ", изясни проф. Йовчев.

Той се е срещнал със случая като е изслушал деликатно правосъдния доктор и не вижда да се е случило нещо все още на оценката, тъй като тя е направена в изискванията на интензивно лекуване на потърпевшата, заяви настоящо.ком.

След отстраняването на доктор Стаматов в " Съдебна медицина " на територията на болничното заведение остават трима други правосъдни лекари, изясни проф. Йовчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР